We kunnen natuurlijk er niet altijd up and running en er stralend uitzien, en ons ook zo voelen. Daar is helemaal niets verkeerds aan, maar soms komt het gewoon niet uit om je niet goed te voelen en er minder flawless uit te zien. Wanneer je een belangrijke afspraak of een date hebt bijvoorbeeld. Dan wil je er het liefst tip top uitzien. Op dat soort momenten is in bed blijven liggen ook geen optie, maar hoe zorg je er dan voor dat je toch shiny voor de dag komt? Met deze beauty musthaves ziet niemand dat je last hebt van een off day. Lees je mee?

Beauty musthaves

Word jij je niet helemaal happy wakker, voel je je futloos en heb je daardoor niet je meest stralende dag? Dan zal je er ook zo uitzien, want als je je van binnen gelukkig en tevreden voelt, straal je dat ook uit. En andersom ook dus. No worries, want er zijn een aantal musthaves op beautygebied waarmee je jezelf eenvoudig op kunt lappen, qua uiterlijk dan. Met de juiste beautytips en -producten laat jij je huid weer stralen. Weg met die doffe, bleke huid, futloos haar en grauwe wallen onder je ogen. Hoe je dat doet? Met de volgende beauty musthaves!

BB Cream

Als eerste de BB cream. Dit is dé oplossing bij een bleke huid. Een BB Cream zorgt er namelijk voor dat je natuurlijke huidskleur weer tevoorschijn komt. Het is dan ook niet voor niets dat dit beautyproduct zo populair is. Gebruik je graag make-up producten voor je gezicht? Gebruik dan ook een bronzen of een blush om nog nét even iets meer kleur op je wangen te toveren. Dag bleke huid!

Highlighter

Highlighters zijn, net als de BB cream, ook een magisch begrip wanneer we het over beautyproducten hebben. Een highlighter geeft je jukbeenderen een natuurlijke glans, waardoor je uitstraling nog frisser en fruitiger oogt. Absoluut een musthave dus!

Witte eyeliner

De zwarte eyeliner wordt het meest gebruikt, maar wist jij dat een witte variant je direct een frisse uitstraling geeft? Dit is daarom een beauty musthaves voor de momenten dat jij je niet lekker in je vel voelt. Breng een dun lijntje op je onderste wimperlijn aan en je zult zien dat je ogen à la minuten meer gaan stralen. Gebruik hierbij verder zo min mogelijk oogmade-up, een goede waterproof mascara is voldoende voor een prachtige frisse look. Dit gaat misschien tegen je natuur in, maar het resultaat is het zeker waard. Meer oogmade-up heb je echt niet nodig.

Kleur op je lippen

Met een prachtige open en frisse ooglook zoals hiervoor omschreven met het gebruik van de witte eyeliner, is het goed om ook de focus op je lippen te leggen. Een mooie lipstick hoort dan ook thuis in dit rijtje met beauty musthaves. Door je lippen van een fris kleurtje, bijvoorbeeld lichtroze of perik, te voorzien verplaats je de aandacht van je vermoeide ogen naar het andere deel van je gezicht. Kies niet voor een donkere kleur lippenstift, want daarmee maak je je huid erom heen nog bleker.

Glansspray

Naast je gezicht, is het ook belangrijk om je haar wat meer liefde en verzorging te geven. De manier om je haar meer te laten shinen is een glansspray. Er zijn nog meer goede haarproducten uitgevonden om je kapsel een extra boost te geven, maar met een glansspray is je doffe coupe meteen verleden tijd!

Bodylotion

Nu je haar en gezicht een lekker opfrisbeurt hebben gekregen is je lichaam aan de beurt. Want ook de huid van de rest van je lichaam kan zo af en toe wel een extra boost en wat aandacht gebruiken. Smeer je daarom regelmatig in met een heerlijk verzorgende en lekkere ruikende bodylotion.

Hydrateren

Beauty comes from the inside. Dat is geen fabeltje, en het is dan ook erg belangrijk om voldoende water te drinken. Hiermee laat je je huid zoveel mogelijk stralen. Thee kan trouwens ook, mocht je wat meer afwisseling fijn vinden. Hydrateren is echt super belangrijk voor je lichaam en huid!

Beweeg

Wanneer je niet lekker in je vel zit en/of moe bent, ben je waarschijnlijk ook niet gemotiveerd om te gaan sporten. Toch doet een workout of een rondje hardlopen meestal wonderen. Je voelt je daarna vaak een stuk beter en energieker en dat zal je dan ook uitstralen. Beweeg daarom voldoende! Een mooie sportoutfit kan voor extra motivatie zorgen.

Slaap voldoende

Voldoende slaap doet ook wonderen voor je uitstraling en looks. Zeker wanneer je je niet helemaal top en fit voelt. Zorg ervoor dat je iedere nacht ongeveer 8 uren slaap pakt en als het mogelijk is een powernap tussendoor.