Hallo beauty’s! In de zomer was er een extra zomereditie verkrijgbaar van de StyleTone box, de Limited Edition special StyleTone box. En dit is niet zomaar een box. Deze speciale editie bevat namelijk niet 5, maar 11 beautyproducten van fullsize formaat! Deze Limited Edition box is mij ter review toegezonden en daar ben ik heel blij mee! Het moment dat er een nieuwe StyleTone box wordt bezorgd blijft altijd een feestje, helemaal als het een extra grote editie is!

Limited Edition special juli

Ook deze Limited Edition box bevat het minimagazine van StyleTone. Deze keer staan er beautyhacks in die je kunt gebruiken bij warm weer. Daarnaast staat er, net als bij de maandelijkse boxen, informatie in over alle producten in deze box met daarbij een aantal gebruikstips. De verpakking van de box ziet er stijlvol uit.  Wel wat aan de saaie kant als je de schitterende verpakkingen van de maandelijkse StyleTone box gewend bent. Vanwege het formaat heeft de Limited Edition geen speciale omslag met print. Alle producten in de extra box zijn van merken waarmee StyleTone eerder heeft samengewerkt. Speciaal voor deze zomereditie hebben deze merken een aantal van hun beste producten opgestuurd!

Producten in Limited Edition special StyleTone box - juliIk was ontzettend nieuwsgierig naar de inhoud van de Limited Edition special StyleTone box en kon dan ook niet wachten om te starten met de unboxing. Waarschijnlijk ben jij net zo benieuwd naar de inhoud van deze speciale box. Bekijk hier welke geweldige, nieuwe beautyproducten er in deze box zitten en geniet!

Wil jij ook de speciale editie ontvangen?

De extra zomereditie van de StyleTone box is een mooie, goedgevulde box! De inhoud is gevarieerd en de producten zijn dagelijks te gebruiken, ook in combinatie met elkaar. Ik ben erg enthousiast over de Limited Edition special StyleTone box. Nieuwe producten uitproberen vind ik altijd leuk om te doen, zo ook weer met deze beautybox. Alle producten in de box zijn dierproefvrij.

Op een hele leuke én voordelige manier kan je kennis maken met de make-up- en verzorgingsproducten van geweldige merken. De inhoud van deze box heeft een totale waarde van € 231,20 en je kunt deze leuke box bestellen voor maar € 32,95 (inclusief verzendkosten)! Dat is een hele goede deal van StyleTone.

Wil jij deze Limited Edition special StyleTone box ook graag ontvangen? Bestel deze box dan vandaag nog! Gun jezelf dit leuke cadeau. De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij.

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.