Het nieuwe jaar is gestart, maar we kunnen 2017 natuurlijk niet afsluiten zonder de unboxing van de laatste StyleTone box van 2017. Ongelofelijk hoe snel het afgelopen jaar voorbij is gevlogen! Iedere maand ontvang ik de StyleTone box. In deze beautybox zitten altijd vijf, dierproefvrije, make-up- of verzorgingsproducten. Bij de box zit ook altijd een minimagazine, waarin je de verhalen achter de merken kunt lezen, meer te kunt weten komen over de producten die in de box zitten en hoe je deze producten het beste kunt gebruiken. Net als iedere maand heb ik weer enorm uitgekeken naar de laatste editie van deze box en ik laat je dan ook graag zien welke mooie producten er dit keer allemaal inzitten.

StyleTone box decemberDecember, dé feestmaand van het jaar

De laatste maand van het jaar heeft altijd weer veel leuks in petto. Ik houd van die tijd van het jaar, omdat alles altijd extra gezellig is. De verwachtingen van de december boxen zijn altijd erg hoog, omdat ze vaak extra feestelijk zijn. De inhoud van de december editie ziet er veelbelovend uit en draait dan ook om glitter, glamour en fantastische glimmende make-upproducten. De box is goed gevuld en bevat mooie producten voor de feestdagen. Dé ingrediënten voor een perfecte feestlook! Er zitten een aantal nieuwe merken en een aantal bekende merken in de box. Net als de inhoud, hebben ook de verpakking en het minimagazine een feestelijk tintje gekregen. Daarnaast heeft StyleTone een kerstkaartje van het team en een extra cadeautje toegevoegd aan de box! Een super leuke toevoeging aan de inhoud van de laatste box van 2017.

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal in deze editie van de StyleTone box zit? Laten we snel gaan kijken!

Verwen jezelf

StyleTone heeft voor de maand december weer een hele leuke beautybox samengesteld. Ik ben erg positief over deze editie en blij met de ontvangen producten! De leuke extraatjes worden zeker gewaardeerd. De waarde van de box bedraagt € 74,85. Dat is een goede waarde, want de StyleTone box bedraagt, zoals altijd, slechts € 12,50 inclusief verzendkosten. Dit bedrag haal je er hoe dan Alle producten 2 StyleTone box decemberook iedere maand wel uit.

Wil jij zelf ook zo’n leuke box ontvangen? Nu de feestdagen voorbij zijn en het nieuwe jaar gestart is, heb je weer heerlijk de tijd om jezelf te verwennen met alle leuke beautyproducten! Profiteer  van deze goede deal en jouw eigen box valt zo snel mogelijk bij je op de deurmat! Met de producten uit de StyleTone box shine jij geheid ook na de feestdagen en kom jij moeiteloos de koude winterdagen door!

Deze beautybox is in verschillende abonnementsvormen verkrijgbaar. Zo kun je ervoor kiezen de box elke maand te ontvangen, maar je kunt ook een abonnement voor een bepaalde periode afnemen. Uiteraard geldt, hoe groter het abonnement, hoe meer korting je ontvangt. Wil je de unboxings van de StyleTone boxen van het afgelopen jaar nog een terugkijken? Klik hier voor het overzicht!

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.