Sinds enkele maanden ontvang ik iedere maand de StyleTone box en verzorg ik de unboxing van deze leuke beautybox! En ik heb leuk nieuws, vanaf deze maand kan je de unboxing ook op Beautylady teruglezen! De StyleTone box is een beautybox waarin nieuwe of reeds bestaande producten en merken zitten. In de box zitten altijd vijf fullsize beautyproducten en elke maand heeft deze beautybox een nieuw thema en een nieuw “jasje”. Ik word er altijd erg blij van als de nieuwe StyleTone box weer bij op de deurmat ligt. Een erg welkom cadeautje en ik ben elke keer erg benieuwd welke producten er voor mij in de box zitten!

Unboxing StyleTone box november

De omslag van de box van november ziet er net als altijd erg mooi uit, met een mooie combinatie van kleuren. Dit jaar is de maand november de maand van “kracht en nieuwheid”. Daarom heeft StyleTone “power woman” gekozen als thema voor de box van deze maand, de perfecte bewoording van hoe StyleTone wil hoe jij je voelt deze tijd van het jaar. Bij het unboxen van de StyleTone box van november valt het me op dat het deze maand een gevarieerde box is, met mooie en leuke producten. Er is dit keer onder andere aandacht voor de lippen, nagels en de huid. Leuk!

Leuke actie!Beautybox ongeopend

Extra leuk aan deze maand is dat we een leuke actie voor je hebben! Wil jij de StyleTone box een keertje uitproberen of heb je de box van november nog niet besteld? Profiteer dan nu van een leuke actie! Als je de box nu besteld, ontvang je namelijk een 6e product gratis! Gebruik bij het bestellen de code gratisbeauty en ontvang het extra product met een waarde van € 15,95. Als je de box nu bestelt, ontvang je de StyleTone box van de maand november, tenzij deze is uitverkocht. Dan ontvang je de box van december met het gratis 6e product. Wacht niet te lang, want de actie is nog een paar dagen geldig!

StyleTone heeft mij deze maand ook weer verblijd met hele leuke producten! Ben jij benieuwd wat er deze maand allemaal in de box zit en wil jij ook van deze leuke actie profiteren? Bekijk dan de unboxing van de StyleTone box hier!