Het kan moeilijk zijn om voor je vriendin, zus, moeder of tante elk jaar weer een origineel cadeau te verzinnen voor de verjaardagen. Zie hier mijn top 7 cadeau ideeën voor de make-up liefhebber in de familie!

1. Een mooie highlighter

Alweer twee jaar geleden kreeg ik van mijn zus een hele mooie highlighter cadeau van Mac. De Mac soft & gentle highlighter om precies te zijn, en ik ben er tot op de dag van vandaag nog steeds mega blij mee. De highlighter geeft een prachtige glow, is zeker partyproof maar kan ook subtiel aangebracht worden voor overdag. Deze, maar ook elke andere goede hightlighter, laat je gezicht stralen. Je ziet er direct een stuk gezonder, frisser en stralender uit!

2. Lipstick

Deze is misschien een tikkie tricky, omdat ik het gevoel heb dat de één het elke dag draagt en de ander nooit. Weet jij van je vriendin, moeder of tante dat ze niet vies is van een kleurtje op haar lippen? Geef dan een mooie lipstick cadeau! Nóg beter is om te weten welk merk ze vaak dragen, zo heb ik één vriendin die 15 Mac lipsticks heeft, en de ander is juist gek op Dior, maar weer een Cadeau kopenander is gek op Nyx. Zo laat je ook nog eens extra zien dat je weet wat ze leuk vinden.

3. Palletje

Wederom een kwestie van smaak, maar ik ken iemand die gék is van oogmake-up. Mocht jouw tante, moeder, zus of vriendin hier in-to zijn, geef dan een leuk kleurenpalletje cadeau! Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi Naked pallet?

4. Verwen pakketje!

Ik ben rond de kerst jarig, dit jaar kreeg ik van mijn vriendinnen dan ook een heerlijke gift-box van The Body Shop cadeau. Douchegel, scrub, body butter, massage bar… Het was compleet! Ik geniet hier nog steeds intens van, echt een super cadeau om te geven dus! Je kunt zo’n pakket natuurlijk zelf ook heel gemakkelijk samenstellen, wat dacht je van een aantal mini’s van Rituals in een leuk persoonlijk gemaakt doosje?

5. Cadeaubonnen

Sommigen vinden het afgezaagd, ik vind het geweldig: cadeaubonnen! Je kunt bijvoorbeeld denken aan een cadeaubon van de Douglas, de Mac store of een andere leuke beauty winkel. Wat natuurlijk ook kan is een cadeaubon voor een dagje spa of voor de schoonheidssalon in de buurt.

6. Beautyboxen

Dit heb ik twee jaar geleden mijn zus op haar verjaardag gegeven, een beautybox abonnement! Je hebt verschillende beautyboxen bij verschillende particuliere bedrijven, met verschillende producten, verschillende prijsklasse en soorten abonnementen. Zo krijgen ze elke maand een doos toegestuurd met een aantal leuke beautyproducten. Zo hoef jij niet een half jaar te zoeken voor het perfecte make-up cadeau, en kunnen zij een aantal keer genieten van (luxe) producten die ze elke maand toegestuurd krijgen. Ideaal!

7. Dan als laatste geen cadeau, maar wel een tip:

Het gaat om het gebaar. Als iemand jou echt dierbaar is dan zal het vrij weinig uitmaken wát je geeft. Als er maar enigszins over na is gedacht en met liefde wordt gegeven.

Wat geef jij een make-up liefhebber cadeau?

BewarenBewaren