Tegenwoordig kijk ik meer YouTube dan tv. Net als dat je soms een favoriete tv-serie hebt, heb ik ook favoriete YouTubers. Ik ben dan ook altijd op zoek naar nieuwe kanalen om te volgen. Vandaag deel ik graag met je mijn favoriete beauty YouTubers van het moment, zodat jij misschien nieuwe kanalen hebt om te volgen!

NikkiTutorials


Ik denk dat dit toch wel the queen is in beautyland op YouTube. Ik bewoner haar techniek enorm en ze heeft hele aparte, creatieve looks die anders dan anders zijn. Want eerlijk? Make-up is leuk! Make-up is er om mee te spelen. Waar veel YouTubers het safe houden, gaat zij verder. Heel erg verfrissend!

Manon Tilstra


Ik volg Manon sinds een paar maanden. Ze post niet alleen beautyvideo’s, maar ook vlogs, fashion video’s en lifestyle dingen. Ze richt zich dus niet volledig op beauty, maar dat hoeft van mij ook niet. In haar vlogs heeft ze het namelijk ook dagelijks over make-up. Ik vind Manon haar make-up er altijd heel erg mooi en rustig uitzien, vandaar dat ik getriggerd werd om naar haar beautyvideo’s te kijken!

AnnieJaffrey


Ik vind Annie een geweldig positief en rustig persoon. Haar hele kanaal straalt positieve vibes naar mijn uit. Niet alleen houdt ze zich bezig met beauty, maar ook lifestyle, geluk en gezond eten komt aan bod. Ondanks dat dit dus geen 100% beauty kanaal is, vind ik toch dat zij hier een plekje verdiend omdat de beauty video’s die ze maar super leuk zijn. Daarnaast is haar make-up altijd on point.

Shaaanxo


Als het op make-up aan komt ben ik best oppervlakkig (mocht je het nog niet doorhebben): als iemand een mooie make-up look op heeft ben ik eerder geneigd om naar je te kijken en je leuk te vinden. Dat is dus ook het geval bij shaaanxo. Ik vind haar een heel luchtig persoon, haar video’s zijn leuk om naar te kijken en ik heb het gevoel dat ze weet waar ze het over heeft.

Lauren Curtis


Lauren Curtis volg ik nog niet zo heel erg lang, maar haar video’s spreken mij heel erg aan. Waar sommige YouTubers de neiging hebben om zichzelf als ‘perfect’ te profileren, probeert zij juist ook de normale kant te laten zien door bloopers erin te laten en dingen luchtig te houden. Daarnaast zijn haar make-up looks gewoon prachtig, heerlijk vind ik dat om naar te kijken!

Dit zijn (voor nu) mijn top 4 semi-beauty-YouTubers! Heb jij nog andere gave (beauty) YouTubers waarvan jij vindt dat iedereen van hun bestaan moet afweten? Deel ze dan in de comments!