De maand mei is alweer voorbij en juni is net van start gegaan. Afgelopen maand heb ik een aantal nieuwe beautyproducten gebruikt waarvan ik oprecht kan zeggen dat het mijn favorieten zijn geworden. Graag deel ik deze producten met je!

1. Rituals Happy Buddha Sweet orange & chedar Foaming shower gel sensation

Zo, dat is een hele mond vol! Laat ik voorop stellen dat ik sowieso een enorme fan ben van de foaming shower gels, in het bijzonder die van Rituals. Deze heerlijke Happy Buddha foaming gel heeft mij deze maand veel stressmomentjes ontnomen, en mijn douchebeurten heerlijk geurig gemaakt. De geur kan ik heel erg moeilijk omschrijven, maar het is zeker weten een geur waar je van zult houden of haten. Op de website wordt de geur omschreven door zoete sinaasappel met cedarhout, maar de cedarhout geur is duidelijker aanwezig dan de zoete sinaasappel geur.

Favoriete beauty items2. Dove instant hydration nourishing lotion

Ik ben sowieso een hele grote fan van de Dove bodylotion’s maar de formule van deze specifieke vind ik voor dit jaargetijde erg fijn. We gaan richting de zomer en daarbij horen wat meer flowy kleding, en dus ook minder dikke, heftigere en plakkerige bodylotions als je het mij vraagt. Deze bodylotion van Dove trekt ontzettend snel in, hydrateert onwijs goed en heeft een neutrale, typische Dove geur.

3. The Body Shop wild argan oil shower gel

Deze douchegel heb ik gekregen met mijn verjaardag, en het is wederom een geur waar je van houdt of haat. Ik vind deze geur absoluut heerlijk, en ook deze douchegel heeft mij vele momentjes rust gebracht afgelopen maand. Het is geen schuimende douchegel, in dat geval kun je dus beter die van Rituals pakken. Als ik deze douchegel gebruik, dan gebruik ik deze puur voor de geur. Daarnaast heb ik het gevoel dat deze mijn huid niet trekkerig achterlaat als ik uit de douche kom, een dikke plus!

4. Batiste droog shampoo xxl volume

Stiekem is deze droog shampoo een all-time favoriet van mij, daarom vind ik zeker dat deze in dit rijtje thuis hoort. Ik was mijn haren vaak één of twee keer per week, en meestal gebruik ik op de laatste dag droogshampoo zodat ik het wat kan rekken. Ik heb ervaringen gehad met droogshampoo dat deze mijn haren juist vetter maakte, maar bij deze van Batiste is dat zeker niet het geval! Dit product ontvet mijn haar als geen ander, én geeft daarnaast nog een volume boost aan de wortel zodat het haar er weer fris en fruitig uitziet.

5. Colgate max white one optic tandpasta

Ik heb vele whitening tandpasta’s geprobeerd, maar niks kan deze Colgate max white overtreffen! Van vele wit-makende tandpasta’s kreeg ik gevoelige tanden – iets wat ik normaal absoluut niet heb. Van deze tandpasta krijg ik geen gevoelige tanden, maar worden ze toch een stukje witter. Win-win!

Dit waren alweer mijn vijf favoriete beautyproducten van de afgelopen maand mei! Wat zijn producten die jij vaak hebt gebruikt de afgelopen tijd? Deel ze in de comments!

BewarenBewaren