Naast nieuwe kleding, accessoires of make-up mag natuurlijk ook een gezellig kleurtje op onze nagels niet ontbreken. Daar kunnen wij vrouwen écht blij van worden. Vooral in de zomer zijn mooi gelakte nagels een must. Je zomerlook is pas compleet als je nagels voorzien zijn van een leuk kleurtje. Terwijl in de winter onze nagels niet donker genoeg kunnen zijn, neigen we in het voorjaar en de zomer vooral pasteltinten en felle kleurtjes. Ben je benieuwd welk kleurtjes er deze zomer gelakt moeten worden? Ik heb me verdiept in de trends en heb enkele meest on-trend nagellak kleuren op een rij gezet. Lakken maar!

Handen met nagellak in koraal kleur - nagellak kleurenFelle kleurtjes

Wat is een zomer zonder felgekleurde nagels? Heldere kleuren staan extra mooi bij een zongebruinde huid en het zorgt ervoor dat het lijkt alsof je een bruinere teint hebt. Koraal neigt een beetje naar oranje, maar dat is het net niet. Het is eigenlijk een mengelmoes van oranje, roze en rood. koraalrode nagellak is dé zomerkleur bij uitstek. Deze kleur staat voor de perfecte zomeravond en staat iedereen goed. Een andere kleur die het altijd goed doet is de klassiek rode kleur. De rode lak is geschikt voor herfst, winter, lente en zomer. Lak je nagels in de perfecte rode kleur en alles is mogelijk! De hoogste tijd dus om te experimenteren met één van deze felle kleuren. Felle kleuren zag er nog nooit zo chic uit!

Pastelkleuren

Pastelkleuren zijn een echte topper tijdens de zomermaanden. Iedere zomer staan de nagellak kleuren in pasteltinten eigenlijk wel op de lijst van meest populaire kleuren, want in de zomer doet een vrolijk kleurtje je nagels altijd goed. Deze zachte snoepkleurtjes komen op je nagels perfect tot hun recht, doen je handen nóg bruiner lijken en ze zijn lekker flirterig en zomers. Dit jaar zijn in het bijzonder de kleuren lila en geel populair, de musthaves van deze zomer!

Collectie nagellakken - nagellak kleurenMetallics

De metallic kleuren zijn deze zomer ook weer on trend. Niet alleen in de mode, maar ook in de beauty scene. In tegenstelling tot voorgaande seizoen gaan we dit seizoen voor de wat zachtere metallic tinten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nagellak kleuren lavendelroze en suikerwit. Perfecte nagellakjes voor als je nét iets meer wilt, maar niet van de felle of harde nagellak kleuren houdt. Naast dat deze kleuren prachtig zijn, brengen ze ook nog eens de warmte in je huid naar voren én zijn ze te combineren met iedere outfit!

Welke kleur is jouw favoriet en ga jij als eerste proberen?