Hallo maart! Een nieuwe maand met nieuwe kansen én een nieuwe box. De StyleTone box is een maandelijkse beautybox die altijd gevuld is met 5 fullsize producten. De beste, nieuwste en onontdekte merken zijn geselecteerd door het StyleTone Team, speciaal voor jou. Het is altijd weer een verrassing wat er in de box zit! Daarom is de tweede vrijdag van de maand de beste dag van iedere maand, want dan is het namelijk box dag!

De styleTone box

De StyleTone box is jouw gids naar de beste, nieuwste en hotste producten als het gaat om beauty. Een nieuw merk dat je geprobeerd moet hebben? Een tof product waar ze gek op zijn aan de andere kant van de wereld? Je vindt het in de StyleTone box. Tenzij het een must-have is, vind je bij StyleTone geen producten die je in iedere winkel kunt kopen. Iedere maand ontvang je de meest gave, toffe en nieuwe beautyproducten, en altijd 5 fullsize producten, in elke beautybox. In het in de box bijgevoegde minimagazine kan je de verhalen achter de merken lezen en meer te weten komen over de producten die in jouw box zitten. Elke maand heeft de StyleTone box een nieuw thema en een nieuwe print. De producten in de box zijn nooit getest op dieren.

StyleTone box maart

Alle producten StyleTone box maartMet de box van deze maand is er weer iets te vieren, want het is eindelijk zover! De lente is aangebroken! Het lentezonnetje begint voorzichtig te schijnen, de temperaturen gaan langzaam omhoog en we gaan allemaal weer lekker naar buiten. De maart box is een belangrijke box, omdat het de maand is waarbij we de winter gedag zeggen en de lente verwelkomen. StyleTone heeft voor deze editie van de box voor het thema “We’re all made here” gekozen. Daarmee wil StyleTone benadrukken dat het geen probleem is om in je gedachten te verdwalen en jezelf te verbeelden in een sprookje of waar je dan ook graag wilt zijn met je gedachten. Deze maand ziet de box er erg goed uit en zitten er vijf, geweldige, dagelijks bruikbare producten in de box. Met een aantal producten zie je gelijk effect, de andere producten in de box helpen je de finishing touch te geven. Nieuwsgierig geworden naar de inhoud van de box? Lees dan de unboxing van de maart box hier!

Mis niet nog een box….

Gun jij jezelf dit maandelijkse verwenmomentje? Probeer de StyleTone box dan een keertje uit. De waarde van de box van deze maand was € 72,85. Het afgelopen jaar was de gemiddelde waarde van de StyleTone box € 85,00! Voor slechts € 12,50 inclusief verzendkosten krijg je de box al toegestuurd. Dat is toch een ontzettend goede deal?! De box is per maand opzegbaar. Wanneer je kiest voor een abonnement voor langere tijd, betaal je zelfs minder dan € 12,50 per maand. Ontdek 5 nieuwe full size producten in jouw box, die door de brievenbus bezorgd wordt met het minimagazine vol met tips en tricks! Waar wacht je nog op? Geef jezelf iedere maand een cadeautje en bestel de StyleTone box via deze link! Je eerste beautybox zal de box zijn van de maand waarin jij je inschrijft, tenzij deze al is uitverkocht.

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.