Een nieuw seizoen staat voor de deur! Met de herfst op komst is het tijd voor nieuwe trends. Ook op het gebied van haarkleuren zien we leuke ontwikkelingen. Het perfecte moment dus om een nieuwe haarkleur te overwegen. Er is toch geen betere manier om een nieuwe seizoen te vieren, dan met een nieuwe haarkleur?! Een nieuw seizoen vraagt om een andere haarkleur. Ben jij ook wel toe aan een andere kleurtje en wil jij weten met welke looks jij gegarandeerd goed zit het komende najaar? Laten we de haarkleur trends eens onder de loep nemen. Ik heb zes trends voor je op een rijtje gezet!

Astinten

Dit najaar zien we wat meer assige kleurtinten, want de askleur is zeker niet alleen voor blond haar weggelegd.  Niet iedereen is fan van deze koele kleur maar toch blijft deze trend nog even.

Bij de kapper - haarkleurAsblond

Asblond haar is nog steeds super trendy.We maken de blonde zomerlook meer geschikt voor de herfst. Je blonde lokken, die een geelgoudkleurige glans hebben gekregen door de zon, maken plaats voor askleurige blonde lokken. Een hele mooi kleur die je blonde haren helemaal herfstproof maakt!

Asbruin

De brunettes doen komend seizoen gewoon mee met de prachtige tint asbruin. Deze kleur is hot, of je nu alleen gaat voor een paar plukjes of voor een geheel assige haarkleur. Dit voorjaar was zwart opeens een hype en deze trend gaat dit najaar nog even door. Alleen zien we dan vooral zwart met een assige ondertoon.

Askleurige basis

Nog een trend die we voorbij hebben zien komen bij de astinten. Een donkere, askleurige basis die vervolgens overgaat op paars, grijs, blauw of groen. Voor de liefhebber van kleur is deze trend iets om te overwegen voor deze winter.

Bronde

Naast de assige kleurtinten zien we dit najaar, geheel contrasterend, ook veel warmere, diepere haarkleuren. Zo is de bronde trend nog steeds helemaal hot. Deze kleur is een combinatie van blond en bruin haar. Als je niet kunt kiezen tussen blond of bruin is dit zeker een goede optie voor jou. Bij deze haarkleur trend zitten er warme goudkleurige tinten door het haar. Dit zorgt ervoor dat je huid er minder bleek uitziet, wat goed van past komt in de herfst en winter nietwaar? Deze haarkleur ziet er levendig uit en geeft veel dimensie aan het haar. Als je van nature al bruin haar hebt en al highlights in je haar hebt, kan je ervoor kiezen om je highlights een karamelkleur te geven voor hetzelfde resultaat!

Karamel highlights

Nog een warmere haarkleur die dit najaar echt tot zijn recht komt, zijn de karamel highlights. Deze trend ontstond deze zomer al. Karamel highlights creëren een mooie diepte in een bos met bruine lokken. Deze highlights passen bij bijna alle haarkleuren om ze zo subtiel zijn.

Bruin

Van lichtbruin tot warm chocolade bruin. Bruin haar is deze herfst en winter een echte trend! De bruintinten die we in het nieuwe seizoen het meest zien, zijn butterscotch bruin, diep bruin en chocolade bruin.

Butterscotch bruin

Dit is een prachtige kleur, die net als de karamel highlights veel diepte creëren in het haar. Butterscotch bruin is een lichtbruine kleur die samen gaat met een rood-rozige ondertoon. Ook al heeft deze kleur rozige tinten, toch is ie niet te opvallend. Heb je blond haar? Verf je haar dan met een medium kastanjebruine tint. Wanneer je donker haar hebt kan je voor deze kleur het beste naar de kapper gaan.

Diep bruin

Diepbruine lokken zijn ook erg in, maar dit najaar wel een twist. Diepbruine lokken met rode accenten, accenten die je haar een warme ondertoon geven. En die warme ondertoon hebben we nodig voor het koude seizoen. Deze prachtige kleur geeft je een mysterieuze look. Ga je liever niet naar de kapper? Ga dan op zoek naar donker roodbruine haarverf of naar donkerbruine haarverf met roodbruine tinten.

Vrouwen allemaal andere haarkleurChocolade bruin

De chocolade bruine kleur zorgt voor een frisse uitstraling in je gezicht en geeft je haar weer een extra dimensie. Deze kleur bruin, gecombineerd met goudbruine tinten, geeft je chocolade bruine kleur een mooie twist. Laat je haar bij de kapper in deze kleur verven als je haar op dit moment lichter is. Heb je van jezelf al bruin haar? Gebruik dan haarverf in de kleur diepbruin en goudbruin en creëer die prachtige warme look!

Koper

De ultieme tegenhanger van de blonde en bruine tinten is de koperen haarkleur. Van warm koper tot diep rood. Deze herfst en winter kan je hier nooit mee de fout ingaan. Subtiele koperkleurige highlights in een roodbruine tint brengen extra warmte in je haarkleur. Een prachtige, warme tint die perfect combineert met de najaarskleuren in je kledingkast. Een mooie haarkleur voor het najaar!

Blorange

Houd je van kleur en wil je dit najaar wel voor een opvallend kleurtje gaan? Dan is blorange erg geschikt voor jou. Dit is een roze-oranje tint en is mega populair! Deze haarkleur kan worden toegepast op zowel blond als bruin haar. Durf jij het aan?