Wie wil er nou niet stralend door het leven gaan? Een mooie, gladde huid is voor iedere vrouw een droom. De huid is het grootste orgaan dat je lichaam bezit en ook het orgaan dat het meest blootgesteld wordt aan veel verschillende factoren die een negatieve invloed kunnen uitoefenen op je huid. Je omgeving, je levensstijl en ook je voeding kunnen zware sporen nalaten en de gezondheid van je huid aantasten. We smeren ons daarom suf met hydraterende crèmes, maar dat is niet voldoende. Die producten kunnen er niet in hun eentje voor zorgen dat jouw huid supermooi en glad wordt. Goede voeding is net zo belangrijk, schoonheid komt tenslotte ook van binnenuit. Je huid kan af en toe wel een gezonde boost gebruiken. Hoog tijd dus om je huid een boost te geven met beautysmoothies, zodat jij je natuurlijke, stralende huid terugkrijgt!

Voed je huid van binnenuit

Vrouw met groene beautysmoothie - beautysmoothiesEen mooie gladde, gezonde huid krijg je niet alleen door er van buiten diverse crèmes op te smeren. Een goede verzorgingscrème is wel van groot belang, maar je huid moet ook van binnenuit gevoed worden. Je huid kan je van binnenuit voeden door ervoor te zorgen dat je voldoende antioxidanten, mineralen, water en vitamines opneemt. Zij spelen een belangrijke rol in het schoonhouden van je huid. Ze ontgiften de huid, zorgen ervoor dat je huid beschermt wordt tegen vrije radicalen en zorgen voor een voortdurende verjonging van de cellen van de huid. Het drinken van natuurlijke beautysmoothies zonder toegevoegde kleur- of smaakstoffen zijn een fantastisch middel om de huid van binnenuit stralend te houden! Ze combineren de voordelen van groenten én fruit en leveren alle noodzakelijke nutriënten om je huid stralend, gezond en in een top conditie te houden!

Beautysmoothies

Beautymoothies zijn de ideale manier om je dagelijkse portie groente, fruit en vitamines binnen te krijgen en je kunt ze makkelijk thuis maken. Kies bij het maken van smoothies voor fruit en groenten die rijk zijn aan antioxidanten. Er zijn veel vruchten die je helpen om een stevige, gezonde en stralende huid te krijgen. Vruchten die rijk zijn aan antioxidanten zijn watermeloen, frambozen, ananas, blauwe druiven, bosbessen en Vrouw maakt smoothie - beautysmoothiesaardbeien. Combineer één of meerdere van deze vruchten met groenten en fruit die rijk zijn aan vitamine C en je geeft je huid een enorme gezonde boost. Groenten en fruit die rijk zijn aan vitamine C zijn onder andere: paprika, citrusvruchten, appel en kiwi. Je kunt eindeloos combineren en je kunt in korte tijd een heerlijke, gezonde, exotische smoothie tevoorschijn toveren, waar je zelfs nog een groene draai aan kan geven om de huid nog beter te voeden.

Recept: 3x beautysmoothie voor een stralende huid

Om het nog makkelijker te maken, heb ik drie recepten voor een beautysmoothie voor je uitgezocht! Drink dagelijks één van deze beautysmoothies en je huid zal zichtbaar verbeteren. Natuurlijk kan je bij deze beautysmoothies afwisselen met seizoensfruit, kies bijvoorbeeld ook eens voor papaya of kiwi.

Beautysmoothie recept 1:

Wat heb je nodig?
– 2 sinaasappels
– 1/2 citroen
– 1/2 grapefruit
– 1/2 banaan
– 1/2 mango
– 1 wortel
– handvol bosvruchten
– handvol aardbeiden
– 150 ml yoghurt met probiotica

Beautysmoothie recept 2:

Wat heb je nodig?
– 1/2 avocado
– handvol bevroren bosbessen
– handvol spinaziebladeren
– 1-2 eetlepels hennepzaad
– 1/2 theelepel spirulina poeder
– 235 ongezoet kokoswater

Beautysmoothie (groen) recept 3:

Wat heb je nodig?
– 1 handvol peterselie
– 2 handenvol spinaziebladeren
– 1 bevroren banaan
– 1 kopje met stukjes mango
– 1 citroen
– 1 komkommer
– 1 of 2 boerenkool bladeren met stam verwijderd
– 200 ml kokoswater

Ga jij één van deze beautysmoothies uitproberen?

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]