Ik denk dat ik niet de enige ben als ik zeg dat ik een aantal beautyproducten heel erg graag zou willen hebben – maar niet koop. Persoonlijk vind ik het altijd leuk om te zien wat mensen voor beautyproducten zouden willen hebben, dus vandaar dat ik graag met je mijn beauty wishlist van het moment deel!

Chanel CoCo Mademoiselle

Een aantal jaar geleden had ik deze geur aangeschaft en inmiddels is hij alweer ruim een jaar op. Momenteel heb ik de geur Lady million van Paco Rabbane Lady Million die ik met veel liefde gebruik, maar ik zou graag nóg een geur willen hebben zodat ik wat kan rouleren. Mademoiselle staat dus zeker weten op mijn wishlist!

Estée Lauder Double wear foundation

Iedereen in beautyland is te spreken over deze foundation omdat het een geweldige dekking zou geven. Van mijzelf heb ik niet zo ontzettend veel dekking nodig omdat mijn huid best gaaf is van zichzelf, maar toch ben Beauty wishlistik benieuwd naar the fuzz op dit product. Daarom staat het op mijn wishlist!

Collection Perfection concealer

Ook een product waar veel mensen over te spreken zijn, de collection perfection concealer. Schijnt spotgoedkoop te zijn in Londen, dus wie weet als ik daar ben dat ik in kan staan, haha!

Morrocanoil

Op haargebied lijkt iedereen, naast kokosolie, ook te zweren bij morrocanoil. Ik vind het persoonlijk wat aan de prijzige kant en kokosolie werkt prima voor mijn haar, vandaar dat ik het nooit heb aangeschaft. Toch, mocht ik de kans krijgen, zou ik het graag eens willen proberen om te zien waarom iedereen hier toch zo enthousiast over is en of het goed werkt voor mijn haar.

Een fixing spray

Iets wat ik nog dolgraag een keer zou willen testen is een fixing spray: een spray die beloofd je make-up te laten zitten gedurende de dag. Het lijkt mij persoonlijk namelijk niet logisch: hoezo blijft je make-up beter zitten als je hier een nevel op spuit? Ik ben dus erg benieuwd of het werkt en wil het dolgraag uitproberen!

Gellak

Iets wat ik ook nog nooit het uitgeprobeerd maar heel benieuwd naar ben is gellak. Normaal houd ik er niet van om nagels te lakken omdat de lak binnen no-time chipt. Waar ik vooral benieuwd naar ben is of gellak echt zo geweldig is als men zegt, vandaar dat dit het laatste product is voor op mijn beauty wishlist!

Welke van de bovenstaande producten ben jij ook benieuwd naar? En welke producten staan er op jouw eigen wishlist? Laat het me weten in de reacties!