In de Blux box van december zat de volumizing mascara van Bellápierre. Score! Ik heb de mascara inmiddels zes weken gebruikt en ik vond dat het wel tijd werd voor een review. Benieuwd hoe de volumizing mascara mij is bevallen? Lees dan snel verder.

Mijn nummer één make-up product

Als ik voor de rest van mijn leven nog maar één make-up product mocht gebruiken, dan zou ik waarschijnlijk kiezen voor mascara. Het is een lekker makkelijk product, er kan niet veel fout gaan en het maakt echt een huge verschil voor je gezicht. Zonder mascara is je make-up gewoon net-niet af.

Ik was dan ook zeer blij dat in de Blux box van december een nieuwe mascara zat. Zelf gebruikte ik al een tijdje een mascara van Essence en ik was wel toe aan een ander merk. Het leuke was dat ik het merk Bellápierre nog helemaal niet kende en daardoor kon ik niet wachten om de mascara te proberen. Hoe zou dit bevallen?

Volume mascara - review BellápierreEigenschappen Bellápierre volumizing mascara

Gelukkig is het een zwarte mascara en het zou zorgen voor meer volume. Precies waar ik naar op zoek ben! Van mezelf heb ik overigens al zwarte wimpers, maar toch maakt een zwarte mascara ze net even een tikkie donkerder. De verpakking vind ik erg mooi en het heeft een luxe uitstraling. Het heeft een redelijk traditionele borstel en verder ziet de mascara er niet heel bijzonder uit.

De mascara is te verkrijgen voor €19,99. Zelf vind ik dat behoorlijk aan de prijs. De mascara’s die ik normaliter gebruik kosten vaak niet meer dan €5 euro en die werken fantastisch. Deze mascara van Bellápierre heeft dus heel wat waar te maken!

Zonder en met mascara

Hierboven kun je de werking van de mascara zien. Op de linker foto draag ik geen mascara en op de rechter foto gebruik ik één laagje. Mijn wimpers blijven redelijk goed gescheiden en je ziet duidelijk dat het meer volume geeft. Ik heb overigens geen wimperkruller gebruikt en op de onderste wimpers zit geen mascara.

Conclusie

Ik moet zeggen dat ik het resultaat van de mascara best mooi vindt! Het geeft mijn wimpers duidelijk meer volume en maakt ze mooi zwart. De mascara gebruik ik inmiddels al bijna zes weken en dat zegt natuurlijk ook wel wat. Als ik het geen fijn product had gevonden, dan was ik er hoogstwaarschijnlijk snel mee gestopt. Ik vind het echter geen wondermiddel. Qua werking vind ik het niet echt boven de gemiddelde mascara uitspringen.

Een nadeel van de mascara vind ik dan ook de prijs. €19,95 is in mijn ogen behoorlijk prijzig en ik denk niet dat ik voor dat geld de mascara nogmaals zou aanschaffen. Er zijn immers veel goedkopere mascara’s die voor hetzelfde effect kunnen zorgen.

Al met al is het een prima product. Eindcijfer: 7,0.

BewarenBewaren