Eindelijk! Het leek voor mijn gevoel verder weg dan ooit. Het begint langzamerhand zomer te worden. Je kunt de deur uitstappen in een vestje en met slippers aan. Heerlijk! Wat is er met het mooie weer fijner dan je nagels lakken in een mooi zomers kleurtje?!

essie sundayfunday

Ik heb een nagellakje van Essie opgestuurd gekregen. Ik heb al een aantal lakjes van Essie in mijn bezit, en deze vind ik erg fijn in het gebruik. Essie heeft een aantal praktische voordelen waardoor ik fan ben geworden.

  • Essie nagellak heeft een breed kwastje. In 1 beweging is je hele nagel voorzien van een laagje nagellak.
  • Essie nagellak droogt heel erg snel. 9 van de 10 keer denk ik tijdens het lakken ‘ Ojee, ik moet naar het toilet! ‘. Als je een laagje nagellak hebt aangebracht, is je nagel in mum van tijd weer droog. Super!
  • Essie nagellak blijft heel erg lang zitten. Zelf als ik de hele dag druk in de weer ben geweest met schoonmaken & poetsen, zit de nagellak nog steeds mooi op mijn nagels.
  • Essie nagellak ruikt veel minder sterk dan andere nagellakjes. Af en toe draai ik een potje op en sla ik bijna stijl achterover van de chemische lucht. hihi
  • Essie nagellak bied veel verschillende kleuren aan en heeft een vernieuwend assortiment.

Kortom: Helemaal geweldig.

naamplaatje

De naam van het kleurtje is Sunday Funday. Het is een koraal kleur die net iets meer neigt naar oranje. Persoonlijk moet ik zeggen dat ik niet zo fan ben van de kleur. Toen ik de nagellak op mijn nagels aanbracht, moest ik er erg aan wennen. Na een aantal uurtjes kon ik het waarderen en heb ik het laten zitten.

lak met nagels

Op de foto kun je zien dat ik 2 laagjes nagellak heb aangebracht. Dit was meer dan genoeg! Bij 1 laagje schijnt de nagellak nog een beetje door, niet storend, maar ik ga liever voor 2 laagjes. De nagellak was binnen 10 minuten opgedroogd. De eerste 3 dagen bleef de nagellak goed op z’n plek zitten. Na die 3 dagen begon de nagellak aan de bovenkant te chippen.

Lak met kwastje

Een prima nagellakje! Zoals je eerder al kon lezen ben ik al een tijdje fan van de lakjes van Essie. Ook vind ik het fijn dat ze makkelijk te verkrijgen zijn. Je kunt ze bij de Kruidvat en Etos kopen voor ongeveer €7,99. Ook heeft Essie verschillende verzorgende producten in hun assortiment.

Hebben jullie al eens lakjes van Essie Nailpolish geprobeerd? Wat zijn jullie favorieten?