Wie heeft er geen lipstick of lipgloss in haar make-uptasje? Het is december, feestmaand, en tijdens de feestdagen wil je er natuurlijk mooi uitzien. Een lipstick en een lipgloss kan je daar goed bij gebruiken.  Zelf kan ik nooit zo goed kiezen tussen een lipstick of een lipgloss, maar KIKO MILANO heeft daar een oplossing voor gevonden! KIKO MILANO heeft een aantal nieuwe lipproducten in haar assortiment, waaronder deReview Kiko Ulnimited Double Touch Unlimited Double Touch lipstick. Een lipstick en een lipgloss in één. Dit product heb ik getest. Deze lipstick beloofd een intense en stralende finish, met een resultaat tot 8 uur! Ben je benieuwd naar mijn mening over dit product?
Lees dan gauw verder voor de review!

KIKO MILANO

KIKO is een Italiaans merk van professionele cosmetica dat een assortiment geavanceerde make-upproducten en gezichts- en lichaamsbehandelingen biedt. KIKO MILANO werd bedacht en opgericht in 1997 door de Percassi. “Be What You Want”, wees wat je wilt zijn. Met deze zin vat KIKO zijn visie op schoonheid samen. KIKO MILANO zet zich voortdurend in voor één enkel doel: ervoor zorgen dat iedere vrouw zich het beste van de cosmetische innovatie kan veroorloven zonder een gat te slaan in haar budget. En dat doen ze via een heel breed én divers assortiment. Met veel verschillende producten, kleuren en effecten die uniek zijn op de markt en die je kunt kiezen op basis van je eigen stijl, huidskleur, huidtype en speciale wensen. De producten van KIKO zijn vanwege de goede prijs kwaliteitverhouding binnen ieders handbereik. Alle producten van KIKO MILANO zijn dierproefvrij, wat ik een heel groot voordeel vind!

Review Unlimited Double Touch lipstickUnlimited Double Touch

Unlimited Double Touch is een lang houdende vloeibare lipstick in 2 stappen: een combinatie van een gekleurde basis en een glanzende lipgloss. De kleur hecht zich aan de lippen voor een langhoudend resultaat. Tot maar liefst 8 uur!

De formule van de gekleurde basis is verrijkt met een combinatie van polymeren die een laagje vormen. Dit zorgt voor een optimaal comfort, een geweldige hechting aan de lippen en een gelijkmatige kleur. De basis bevat een speciale no-transfer-textuur. De formule van de lipgloss met een verzachtende werking zorgt voor een stralende en glanzende finish voor je lippen.

De test

Het desigReview Kiko Ulnimited Double Touchn van de Unlimited Double Touch ziet er erg mooi uit. Het is functioneel, elegant en goed te herkennen dankzij het monogram KK op het midden van de metalen handgreep. Het is verkrijgbaar in maar liefst 24 kleuren. Ik heb de lipstick in de kleur Cherry Red getest. Een mooie rood-roze tint.

De verpakking heeft twee applicators voor de verschillende texturen: de schuimrubberen applicator is voor de gekleurde basis en een kwastje voor de lipgloss. De applicator voor de gekleurde lipstick is erg precies bij het aanbrengen. Hierdoor wordt de lipstick gelijkmatig en glad aangebracht. Het heeft een geweldige pigmentatie, wauw! Vervolgens breng ik de lipgloss over de gekleurde basis aan. Het kwastje is fijn in gebruik en zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid wordt gebruikt.

DeReview Unlimited Double Touch lipstick Kiko Milano kleur blijft lang zitten en het voelt heel prettig aan. De gekleurde basis loopt niet uit en droogt snel. De combinatie met een lipstick en een lipgloss vind ik echt geweldig! Ik kan dan ook geen nadelen bedenken van dit product.

Ik ben hier heel enthousiast over en blij mee. Dit product heeft een hele goede prijs kwaliteitverhouding en is zeker een aanrader! Ik ga zeker nog andere producten uit het assortiment van KIKO uitproberen. De Unlimited Double Touch is verkrijgbaar voor slechts € 8,95 bij de winkels van KIKO MILANO.

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.