Het is alweer eind november en dat betekent dat het weer tijd is voor de unboxing van de nieuwste StyleTone box. De maand vliegt echt voorbij. De november editie is alweer de één na laatste box van dit jaar. Elke tweede week van de maand wordt de StyleTone box bezorgd. Thuis komen en het pakketje op de deurmat vinden is altijd erg leuk! Ik ben iedere keer zo nieuwsgierig dat ik niet kan wachten om de box te openen. Laten we snel kijken naar de inhoud van deze box!

Shimmer Roll Bella Pierre - StyleTone box novemberEen zorgeloos najaar

Tijdens het herfst- en winterseizoen is het meer dan ooit belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en je huid een goede verzorging te geven. Een ander seizoen betekent een ander huidverzorgingsritueel en daar horen andere producten bij. Voedende producten die je huid beschermen en een mooie glans geven, want tijdens de feestdagen willen we stralen. Je make-up mag in de decembermaand best wat uitbundiger zijn. Glitter, glans en goud horen daarbij. Jouw glamorous outfit maak je helemaal af met een mooie, feestelijke make-up look. De Style Tone bevat dé essentials die jij nodig hebt in deze tijd van het jaar, want de november box is goed gevuld. De inhoud doet je hart sneller kloppen!

In deze box vind je een aantal producten van bekende merken, maar ook producten van nieuwe merken die we allemaal goed kunnen gebruiken. Van een oogschaduwpalette tot een highlighter en van een verzorgende crème tot een heerlijk ontspannend masker. Er is een overvloed aan geweldige producten en merken. Bekijk hier de unboxing van de StyleTone box van deze maand.

Het perfecte cadeautje

Sinterklaas en Kerst komen er weer aan, wat betekent dat het tijd wordt voor het maken van lootjes. Meestal gaan Sinterklaas- en kerstvieringen om de gezelligheid en ligt het budget niet al te hoog. Het kan soms Styletone box novemberlastig zijn om te verzinnen wat je gaat vragen of iemand gaat geven. De StyleTone box is heel leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Het is een maandelijkse beautybox van brievenbusformaat waarin iedere keer 5 full-size producten zitten van merken over de hele wereld. Iedere keer is het weer een verrassing wat er in zit! Het is een leuke manier om nieuwe producten en merken te ontdekken! Elke maand heeft een nieuw thema die uitgebreid behandeld wordt in het bijgeleverde StyleTone magazine. Hierin vindt je ook handige tips en omschrijvingen van de producten. En nog een dik pluspunt: geen enkel product wat in de box zit is getest op dieren!

Iedere maand kijk ik er naar uit de StyleTone box te ontvangen! Eigenlijk ben ik elke maand erg enthousiast over de inhoud van de boxen, ook al gebruik ik lang niet altijd alle producten. De totale winkelwaarde van de StyleTone box editie november is € 68,90, terwijl je er maar € 12,50 (inclusief verzendkosten) voor betaald. De StyleTone box is verkrijgbaar in verschillende abonnementsvormen. Je kunt ervoor kiezen deze beautybox elke maand te ontvangen of je kunt een abonnement afnemen voor een bepaalde periode. Hoe groter het abonnement dat je koopt, hoe meer korting je ontvangt! De StyleTone box is het perfecte cadeautje voor Sinterklaas of onder de kerstboom!

Profiteer

Waar wacht je nog op? Mis niet nog een box en profiteer van deze goede deal! Bestel de box vandaag nog en ontvang de box volgende week al op de deurmat! Als de StyleTone box van deze maand niet meer voorradig is, ontvang je automatisch de box van december. De laatste StyleTone box van het jaar wordt rond 15 december verwacht.

Ben jij al bekend met de StyleTone box?

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.