De unboxing van de StyleTone box van december staat online! Het is december, de laatste maand van het jaar en dat betekent ook gelijk de laatste StyleTone box van dit jaar. De StyleTone box is een beautybox waar ik altijd erg enthousiast van wordt. Elke maand kijk weer uit naar het moment dat de nieuwe box bij mij op de deurmat ligt! Als het dan eenmaal zover is, kan ik niet wachten om de nieuwe StyleTone box te openen om te zien wat er dit keer allemaal voor leuke producten voor mij in de box zitten. Het is iedere maand weer een cadeautje om de box te ontvangen en te “unboxen”!

Unboxing StyleTone box december

December is feestmaand en wat is december nou zonder een beetje glitter? De feestdagen zijn weer in zicht en dan wil je er natuurlijk mooi uitzien. De StyleTone box kan je daarbij helpen. Het thema van de box van deze maand is namelijk “Glitter & Champagne”. De december box van StyleTone is dan ook een echte party box. De verpakking van de box ziet er ook feestelijk uit. Zoals het thema van de box al doet vermoeden, bevat de box deze maand allemaal producten die je tijdens de feestdagen kunt gebruiken. De producten hebben een hoog glitter gehalte en ze kunnen gebruikt worden voor het hele gezicht. In het minimagazine dat elke maand bij de box zit, is weer informatie over de productenOverzicht producten unboxing StyleTone box december te vinden. Ook staan er dit keer handige tips in hoe je glitter make-up kunt gebruiken en aanbrengen.

De StyleTone box een keertje uitproberen?

Ik heb deze maand weer kennisgemaakt met een aantal voor mij nieuwe merken, wat ik één van de voordelen van de StyleTone box vind. De andere voordelen zijn het brievenbusformaat van de box en dat alle producten, die geselecteerd worden voor de StyleTone box, dierproefvrij zijn. Wederom ben ik erg enthousiast over de inhoud van deze box! De totale waarde van de box van deze maand bedraagt € 53,08, terwijl de StyleTone box zelf maar €12,50 (inclusief verzendkosten!) kost. Het is én blijft een goede deal, de StyleTone box! Ik kan het zeker aanraden om deze beautybox een keertje uit te proberen.

Ben jij ook enthousiast geworden over de StyleTone box en ben je nieuwsgierig naar de inhoud van de box van deze maand? Lees dan de unboxing van de StyleTone box hier! Via deze link is het ook mogelijk de box te bestellen.

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.