Het is weer box tijd! De nieuwste StyleTone box viel onlangs weer op de deurmat! En ik kan nu al verklappen dat ik weer erg te spreken ben over de inhoud! Ben je benieuwd welke heerlijke producten er in de april editie van de box zitten? Ik laat je graag zien wat er dit keer allemaal in de box zit, wat ik van de inhoud vind, wat de totale waarde deze maand is en waar je een box kunt bestellen!

Het ultieme lentegevoel!

De lente heeft haar intrede gemaakt, heerlijk! Hebben jullie ook al zo lekker van het zonnetje genoten? Met de eerste zonnige dagen achter ons, hebben we een fantastische voorproefje gehad van wat komen gaat: de zomer! Ik heb heel lang naar dit seizoen uitgekeken en wordt er dan ook Blush StyleTone box aprilhelemaal vrolijk van. Eindelijk is het echt weer fijn om buiten te zijn en te gaan wandelen door het park of een drankje te drinken op het terras. Het voorjaar zorgt ervoor dat het allemaal vrolijker wordt buiten. Versterk dit flirterige lentegevoel door extra aandacht aan je uiterlijk te besteden. Je lichaam en huid kunnen wel wat extra aandacht gebruiken na de koude winter.

Het is weer tijd voor frisse nagellakjes, voedende crèmes en scrubs om je huid te laten stralen! Een gezonde glow past tenslotte perfect bij zomers lenteweer. Donkere kleuren make-up worden vervangen door zachte, lieflijke pasteltinten. Kies voor crème-achtige tinten op je lippen en tover een lenteblos op je wangen met een fijne blush. Ga voor glans en houdt het romantisch en licht voor het ultieme lentegevoel!

StyleTone box april

De box van deze maand staat, hoe kan het ook anders, geheel in het teken van de lente! Dit is dan ook het thema van deze april editie. StyleTone heeft de box in een vrolijk lente jasje gestoken. De box heeft weer een prachtige verpakking en ook het minimagazine ziet er vrolijk uit, met kleuren die perfect bij de maand april en de lente passen. Dit geldt ook voor de inhoud, waar ik enthousiast over ben! Er zitten weer vijf leuke fullsize producten in de box. De inhoud bestaat uit huid-, oog- en lipproducten in fijne, heldere kleuren. Met deze producten geef je je huid een gezonde boost, je lippen de perfecte kleur en je ogen de perfecte look! Kortom, de StyleTone box van deze maand bevat echte musthaves voor het voorjaar, waarmee jij gegarandeerd het ultieme lentegevoel krijgt! Kijk hier voor de inhoud van de lente box!

Een ware verrassing

Sinds 2011 zijn de beautyboxen in opmars. De  StyleTone box is zo’n beautybox. Voor een scherpe prijs ontvang je elke maand een box met minstens vijf nieuwe beautyproducten. Soms zelfs van luxe, high-end merken! Voor maar € 12,50, inclusief verzendkosten, per maand ligt de StyleTone iedere tweede vrijdag van de maand bij jou op de deurmat. Dit bedrag haal je er iedere keer ruim uit, want de gemiddelde waarde ligt altijd boven de € 50,00. Je kunt het voor jezelf nóg goedkoper maken door een abonnement bij StyleTone af te nemen. Hoe groter het Omslag StyleTone box aprilabonnement, hoe meer korting je ontvangt. Daarmee is de StyleTone box één van de goedkoopste beautyboxen die ik ken. Het is een handige én vooral leuke manier om je make-up voorraad aan te vullen met geweldige producten en in contact te komen met nieuwe merken.

Elke maand is het weer een verrassing wat er in de box zit. Je ontvangt een mooi brievenbus pakketje met minstens vijf fullsize make-up- en/of verzorgingsproducten. Deze maand hebben de producten bij elkaar opgeteld een waarde van € 80,45! Ik vind het iedere maand weer een cadeautje om uit te pakken. De inhoud van de april editie was weer geweldig! De StyleTone box van de maand april heeft een leuke, gevarieerde inhoud waar ik heel blij mee ben. Alle producten kan ik gebruiken, erg fijn.

Wat ik zelf een groot voordeel vind, is dat alle producten 100% natuurlijk, vrij van parabenen en cruelty-free zijn. In het minimagazine, dat is bijgesloten, vind je informatie over de producten in de box, leuke tips en foto’s van de vorige box die op social media zijn geplaatst. Heel handig en het is altijd mooi vormgegeven. Ik kan de StyleTone box aan iedere vrouw aanraden.

Bestellen

Kan jouw beautystash wel een update gebruiken? Dan is een beautybox misschien iets voor jou! Wil je er zelf één bestellen? Je kunt de StyleTone box bestellen via de onderstaande link! Wanneer de april editie is uitverkocht, ontvang je automatisch de box van de volgende maand zodra deze uit is.

[wpsm_offerbox offer_linkid=”1544″ ]

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle unboxings!

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.