Hallo beauty! Ben jij klaar voor je maandelijkse dosis beauty items? Het is alweer mei en dat betekent dat jullie de unboxing van de StyleTone box van april nog van mij tegoed hebben. De StyleTone box van april is, zoals we van StyleTone gewend zijn, weer gevuld met vijf spannende producten! Ik kijk altijd erg uit naar de “boxdag”, de dag waarop de StyleTone box bij mij op de deurmat valt en ga dan ook meestal gelijk aan de slag met unboxing. Het bijgeleverde minimagazine ziet er prachtig uit en past heel goed bij de omslag en de inhoud van de box. Deze maand staan we met @beautyladynl vermeld op de laatste pagina van het minimagazine! Yes, daar ben ik heel blij mee en trots op! Daarnaast zijn er weer vele tips & tricks te vinden in dit boekje, heel handig.

StyleTone box editie april

De StyleTone box is jouw gids naar de beste, nieuwste en hotste producten als het gaat om beauty. StyleTone wil jou iedere maand kennis laten maken met heerlijke beauty producten. Een nieuw merk dat je geprobeerd moet hebben? Een tof product waar ze gek op zijn aan de andere kant van de wereld? Je vindt het in de StyleTone box. Iedere maand ontvang je de meest gave, toffe en nieuwe beautyproducten, en altijd 5 fullsize producten. Van make-up tot scrubs en maskertjes, van nagellak tot lipproducten. De beste, nieuwste en onontdekte merken zijn geselecteerd door het StyleTone Team, speciaal voor jou. In het in de box bijgevoegde minimagazine kan je de verhalen achter de merken lezen en meer te weten komen over de producten die in jouw box zitten. De producten in de box zijn nooit getest op dieren en de box past gewoon door Omslag StyleTone box - unboxing StyleTone box editie aprilje brievenbus!  Elke maand heeft de StyleTone box een nieuw thema en een nieuwe print.

Met de producten in de box van april ben je er meer dan klaar voor om je huid bloot te stellen aan de zon. De inhoud van de april box is een perfecte mix van beauty items waarmee je er geweldig uit kunt zien én die tegelijkertijd zorgen voor vitalisering van de huid. Zonder te verklappen welke producten er in deze editie van de StyleTone box zitten, ga ik wel alvast vertellen dat er dit keer twee nieuwe merken in de box zitten! Tijd dus om te laten zien wat er deze maand allemaal in deze leuke beautybox zit. Bekijk de unboxing van de StyleTone box van april!

Bestel jouw StyleTone box vandaag nog….

Ik ben super enthousiast over de StyleTone box. Iedere maand is het weer een feestje als de nieuwe box op de deurmat valt. Mijn voorraad beauty producten wordt iedere maand aangevuld met de producten uit de StyleTone box, hierdoor hoef ik zelf eigenlijk nooit meer iets te kopen. Ook over de inhoud van de april editie van de box ben ik erg tevreden. Vijf prachtige producten, die stuk voor stuk dagelijks gebruikt kunnen worden. Nieuwe merken en producten om te ontdekken, dat vind ik het leukste aan de StyleTone box. De StyleTone box van april heeft een totale waarde van maar liefst € 134,40! Voor slechts € 12,50 kan je vijf fullsize, nieuwe high end producten uitproberen en kennis maken met nieuwe merken. Dat bedrag is inclusief verzendkosten. Dat is nog eens een deal!

Houd jij ook van beauty? Dan is de StyleTone box echt iets voor jou! De box is per maand opzegbaar. Wanneer je kiest voor een abonnement voor langere tijd, betaal je zelfs minder dan € 12,50 per maand. Gun jezelf dit maandelijkse verwenmomentje en bestel de StyleTone box hier!

Wil je weten wat voor producten er allemaal in de StyleTone Box kunnen zitten? Bekijk dan al onze unboxings van de StyleTone box!

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.