De maand januari is alweer voorbij en je hebt de unboxing van de eerste StyleTone box van het nieuwe jaar nog van mij tegoed. De start van een nieuw jaar betekent natuurlijk ook nieuwe beautyboxen. Twaalf StyleTone boxen boordevol met de leukste en beste beautyproducten. Dit zijn vooral make-up producten, vaak aangevuld met een haarproduct of een verzorgingsproduct. Heb jij net zoveel zin in dit nieuwe jaar als ik? Graag laat ik je zien wat er allemaal in de eerste editie van 2018 zit. Ik hoop dat jij net zo enthousiast bent als ik. Veel leesplezier!

Beautybox

Voor de beautyliefhebbers die StyleTone nog niet kennen, de StyleTone box is een box gevuld met beauty. Oftewel een beautybox gevuld met make-up en verzorgingsproducten. De inhoud is iedere maand anders, Alle producten uit de StyleTone box januarimaar de box bevat altijd (minimaal) vijf fullsize producten. Dit zijn producten van merken over de hele wereld én je ontvangt nooit twee keer hetzelfde product. En deze producten zijn altijd 100% dierproefvrij. Iedere maand is het verrassing wat je krijgt, waardoor elke keer voelt alsof je een cadeautje krijgt.

Het idee achter het concept van StyleTone is dat je op een leuke, eenvoudige en goedkope manier kennis kunt maken met verschillende merken, producten en kleuren. Bijvoorbeeld producten die je normaal gesproken zelf niet zo snel zou kopen of proberen, maar die je ineens toch verrassend goed bevallen. Deze producten worden door StyleTone speciaal voor jou geselecteerd. In elke box zit ook het minimagazine van StyleTone. In het minimagazine staat informatie over de merken, de omschrijvingen van de producten en tips hoe je ze kunt gebruiken. Nog een voordeel van deze beautybox is dat de box een brievenbusformaat heeft en dus gewoon door de brievenbus bezorgd kan worden. Elke maand heeft de box een nieuw thema en een nieuwe print, die aansluit bij het gekozen thema.

Januari, de eerste editie

De decembermaand was voor iedereen een feestelijke en drukke maand. Hierdoor kan je huid wel wat extra verzorging en liefde gebruiken. Met de producten in de eerste StyleTone box van januari zit je helemaal goed! De januari box bevat onder andere een fijn verzorgingsproduct waarmee je je huid kunt reinigen. Met de diversiteit aan make-up producten wat er dit keer in de box, ga jij dit jaar gegarandeerd stralend tegemoet. Naast al dat leuks zien de verpakking en het minimagazine er ook weer prachtig uit. Kortom, een zeer complete box. Nieuwsgierig geworden naar de inhoud? Lees dan snel verder en ontdek de inhoud van de StyleTone box, editie januari!

Ontdek de StyleTone box

Over de januari box ben ik erg enthousiast en kijk alweer uit naar de volgende editie. De StyleTone box ontvang ik nu ongeveer 1,5 jaar en ik ben er heel erg tevreden over. Iedere maand is het weer een feestje als de StyleTone box januarinieuwste box op de deurmat valt en ben ik erg benieuwd naar de inhoud! Eigenlijk ben ik elke keer erg enthousiast over de inhoud van de boxen, ook al gebruik ik lang niet altijd alle producten. Ik heb nog maar zelden een box gekregen die tegenviel. Het is weleens voorgekomen dat ik één of meerdere producten heb ontvangen die ik zelf niet gebruik of kleuren die niet bij mij passen, maar daar kun je altijd wel iemand anders blij mee maken.

Houd jij ook van beautyproducten en vind je het leuk om nieuwe merken en hun producten te ontdekken en uit te proberen? Dan is de StyleTone box echt iets voor jou! De box is verkrijgbaar voor € 12,50 per maand, inclusief verzendkosten. De StyleTone box is verkrijgbaar in verschillende abonnementsvormen. Hoe groter het abonnement dat je afneemt, hoe meer korting je ontvangt en hoe goedkoper de box dus per maand wordt!

Probeer de box een keertje uit en ontvang jou cadeautje binnenkort op de deurmat!

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.