Daar is ie weer! Eerder deze aan viel ie op de deurmat, de nieuwe StyleTone box van juli. Man, man, wat vliegt de tijd toch snel voorbij. Het is zomer en niet zo’n beetje ook. Hét seizoen van lange avonden, festivals, terrasjes pakken en erop uit gaan. De verpakking van de box en het minimagazine zijn voorzien van een print, die perfect bij deze sfeer past. Prachtige kleuren als goud, paars en roze, glitters en bloemen zorgen voor een zomerse tint. Geniet jij ook volop van dit seizoen en de zonnige dagen? De juli editie is dan ook helemaal op de zomer gericht. Er zitten weer vijf mooie producten in box en er zit ook nog een leuk extraatje bij. Ik laat je graag zien wat voor leuks er deze maand allemaal in de StyleTone box zit, enjoy!

Dé beautybox

De (beauty)boxen schieten momenteel als paddenstoelen de grond uit. Hartstikke leuk, want op deze manier kun je voor een mooi bedrag met vele verschillende nieuwe merken en producten kennis maken. Toch is de StyleTone box één van de goedkoopste en tegelijkertijd leukste beautyboxen die ik ken. Je betaalt slechts € 12,50 per maand en daarvoor krijg je iedereen minimaal vijf fullsize beauty producten thuisgestuurd. Van te voren wat je niet wat erin zit, waardoor het iedere maand een klein feestje is om de box te ontvangen en uit te pakken. Het ultieme StyleTone box juli 2018verwencadeautje voor jezelf óf voor iemand anders, want je de StyleTone box is ook heel geschikt om cadeau te geven.

Juli, de allerleukste maand van het jaar

De maand juli is toch echt wel de aller-, allerleukste maand van het jaar. Het grootste voordeel van deze maand is natuurlijk de zomer. Vooral dit jaar kunnen we volop genieten van het zomerse weer. Maar er zijn nog meer redenen, waarom deze maand super leuk is. Het is namelijk vakantietijd, in juli zijn er altijd veel evenementen, de mensen zijn vrolijker doordat het het lekker lang licht is, de zon schijnt en de temperaturen oplopen, je kunt je leuke zomeritems weer uit de kast trekken, we kunnen weer bbqen en het is uitverkoop!

Met de inhoud van de juli box helpt StyleTone je een handje om het beste van deze mooie tijd van het jaar te kunnen maken. Dit keer in de box vijf geweldige producten, waarvan vier make-upproducten en één verzorgingsproduct. Deze producten zijn grotendeels van merken waar we inmiddels wel bekend mee zijn, maar er zit ook één merk bij dat nieuw is voor mij. Het is tijd voor de unboxing! Lees snel verder om te kijken welke goodies er in de juli editie zitten.

De juli box

De box van de maand juli heeft een hele toffe inhoud, al zeg ik het zelf. Opnieuw is het weer een leuke en verrassende box. Ik heb weer genoten van het unboxen en ben erg blij met de producten. Mooie beauty producten van leuke merken, die niet alleen summer proof zijn, maar het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Deze producten kan iedereen wel gebruiken denk ik. Er zitten dit keer namelijk geen uitgesproken kleuren bij. Met de make-upproducten kun je een hele look creëren, iedere beauty liefhebber heeft er iets aan!

Deze musthaves zijn allemaal goed afgestemd op elkaar en op de trends van het moment. Wat ik heel fijn vind, is dat er een verzorgingsproduct bij zit. Een persoonlijke favoriet heb ik niet, dat zijn ze eigenlijk allemaal. Als ik echt moet kiezen, kies ik de oogschaduw en de wenkbrauwcréme. Alle producten StyleTone box juli 2018Sowieso kan ik alle producten in de box wel goed gebruiken. Zoals aangegeven heeft StyleTone deze maand een extraatje toegevoegd aan de box. Super leuk dat ze dit hebben gedaan. Kortom, ik ben weer erg blij met en tevreden over de inhoud van de juli editie!

Hét ultieme verwencadeautje

De waarde van de box is ook zeker niet verkeerd. De producten vertegenwoordigen een totale waarde van  76,59. Top! En dat terwijl de StyleTone box maar € 12,50per maand kost, inclusief verzendkosten.Wat ik zelf heel tof vindt aan het concept van deze box, is dat de inhoud vrijwel altijd dierproefvrij is. Dat houdt in dat de merken echt niet op dieren testen. Nog een voordeel is dat de box door je brievenbus past. Heel handig als je overdag meestal niet thuis bent. De nieuwste, hotste en beste merken en producten op beauty gebied worden in een mooie, stijlvolle box bij jouw thuis bezorgd. Om je goed te kunnen informeren zit er ook een mini magazine in de box. Hierin staat alle informatie over de producten box, leuke en handige tips en foto’s van de vorige box die zijn gedeeld op social media. Erg handig en goed vormgegeven.

Redenen genoeg om de box voor jezelf te bestellen of aan iemand cadeau te geven. De StyleTone box is hét ultieme verwencadeautje! Benieuwd of wil je er meteen eentje bestellen? Dat kan. Shop jouw eigen juli box via de onderstaande link! Wil je graag meer weten over deze beautybox en de verschillende abonnementen? Meer informatie hierover is te vinden op onze website.

Maak er een mooie zomer van!

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.