De juni editie van deze beautybox markeert dat 2017 alweer halverwege is. Styletone is één van mijn favoriete boxen en ik ben altijd erg blij met de leuke producten. Elke maand zitten er vijf gave, toffe en nieuwe producten die je een keer geprobeerd moet hebben in de box. In het minimagazine dat bij de beautybox is gevoegd kan je de verhalen achter de merken lezen, meer te weten komen over de producten die in de box zitten en hoe je deze producten het beste kunt gebruiken. Achterin dit magazine staan foto’s van de StyleTone boxen die op social media zijn geplaatst. Onze foto van de box van april stond er dit keer bij! Het is de 2e keer dat we met @beautylady hierin vermeld worden en dat vind ik erg leuk!

Omslag StyleTone box juniStyleTone

De StyleTone box is een beautybox waarin alle nieuwe producten of reeds bestaande cosmeticaproducten zitten. Voor maar € 12,50 per maand krijg je een leuke box thuisgestuurd met altijd 5 fullsize producten. Als je kiest voor een abonnement van 3, 6 of 12 maanden krijg je korting en betaal je zelfs minder dan € 12,50 per maand. De StyleTone box is per maand opzegbaar. Elke maand is het een verrassing wat erin zit. De box heeft een brievenbus formaat, wat een groot voordeel is van deze box ten opzichte van de andere beautyboxen. Je hoeft dus niet thuis te zijn om de StyleTone box te kunnen ontvangen. De verpakking van de box vind ik iedere keer weer erg geslaagd. Elke maand heeft de box een nieuwe thema en een nieuwe print, waardoor StyleTone je blijft verrassen. De verpakking is natuurlijk niet het belangrijkste, het gaat uiteindelijk om de inhoud, maar het oog wil ook wat niet waar?

De StyleTone box heeft een minimale waarde van € 50,00, maar meestal ligt de waarde boven de € 100,00! De StyleTone box is een handige manier om voordelig allerlei nieuwe merken te ontdekken en schoonheidsproducten uit te proberen. Voor tips over bijvoorbeeld het aanbrengen van make-up, een gezondere huid of kledingtrends kan je de blog van StyleTone volgen. Hier worden regelmatig artikelen geplaatst en zo nu en dan komen er ook interessante acties voorbij! Een leuke extraatje toch? Wil jij weten wat voor producten er in deze beautybox kunnen zitten? Bekijk dan eens onze unboxings!

Alle producten StyleTone boxStyleTone box juni

Er ligt weer een mooie box voor me.  De box van deze maand bevat, net als vorige maand, weer een aantal nieuwe merken die nog niet eerder in de StyleTone box zaten. Daar ben ik erg blij mee, want nieuwe merken ontdekken vind ik toch wel het leukste aan deze box. Deze merken hebben een aantal geweldige producten naar StyleTone gestuurd voor deze editie van de box. Kan je niet wachten om te zien wat voor producten dit zijn? Bekijk de unboxing en kom erachter welke geweldige producten er deze maand in de StyleTone box zitten!

Probeer de StyleTone box een keertje uit!

De juni editie van de StyleTone box is voor mij een geslaagde box! Voor de verandering zat er dit keer eens geen gezichtsverzorging in de box, maar meer make-up producten. En daar ben ik behoorlijk tevreden over. Op één na zijn alle producten voor mij bruikbaar. Alle producten in de box zijn dierproef vrij.

Eigenlijk mag ik telkens wel in mijn handjes knijpen met wat ik ontvang in de StyleTone box, want € 12,50 is helemaal niet veel geld voor zo’n veelzijdige box! Deze StyleTone box heeft deze maand een waarde van € 80,85! Wil jij ook elke maand een leuk cadeautje voor jezelf ontvangen? Bestel de box dan hier.

 

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.