Hallo sunshines! Het is inmiddels alweer eind mei en dat betekent dat het tijd is voor het maandelijks terugkerende feestje. De StyleTone box ontvang ik inmiddels al een tijdje en het is iedereen keer weer een feestje als de box op de deurmat valt. Boxdag, zoals StyleTone het noemt, is voor mij ook het moment dat ik even tijd voor mezelf neem.
Tijd voor jezelf nemen is heel erg belangrijk. Even tijd om op adem te komen, bij te komen van een drukke of lange dag of juist om op te laden voor een drukke week. Even een uurtje of langer mezelf verwennen met de producten uit de StyleTone box, tijdens het unboxen. Daar krijg ik enorm veel energie van! Iedere maand zitten er hele leuke producten in de box die ik altijd met veel plezier test en gebruik. De StyleTone box is de ideale manier om nieuwe merken en producten te leren kennen en zo je “beauty horizon” te verbreden!

Alle producten StyleTone box van meiStyleTone box mei

Het zonnetje laat zich gelukkig steeds vaker zien en het festivalseizoen is begonnen. In de maand mei draait het allemaal om zonnige lentedagen en je klaarmaken voor en voorbereiden op de zomer. Ja, de zomer is in aantocht en dat stemt iedereen vrolijk. De StyleTone box speelt daarop in met een goedgevulde box met daarin een mix van verzorging- en make-upproducten in voorjaarsstijl, die je kunt gebruiken om alvast in de zomerstemming te komen. De mei editie van de StyleTone box bevat maar liefst drie nieuwe merken! En dat is niet het enige, in de box zitten deze maand voor de verandering geen vijf, maar zes fullsize beautyproducten. Waarom? Dat ga ik nog niet verklappen. Wat ik wel alvast ga verklappen is dat ik blij ben met de inhoud van deze beautybox. De StyleTone box heeft deze maand een super bruikbare inhoud, waarbij je alle producten dagelijks kunt gebruiken. Ik laat je graag zien wat er deze maand allemaal in de StyleTone box zit, kijk je mee naar de unboxing van de mei editie van de StyleTone box?

Het maandelijkse cadeautje

Over de StyleTone box ben ik erg tevreden. Iedere maand kijk ik weer uit naar het moment dat de nieuwe box uitkomt. Het is altijd leuk en spannend, zo’n maandelijks cadeautje in de brievenbus. Want ja, deze box heeft een brievenbus formaat en past dus gewoon door je brievenbus. De StyleTone box van mei heeft mij weer een aantal nieuwe producten en merken gebracht waar ik wel benieuwd naar was. Dat is het leuke aan StyleTone, je leert iedere keer weer nieuwe producten en merken kennen. Een nieuw merk dat je geprobeerd moet hebben? Een tof product waar ze gek op zijn aan de andere kant van de wereld? Je vindt het in de StyleTone box. Bij deze beautybox wordt een minimagazine geleverd dat informatie bevat over de producten in de box en tips & tricks hoe je de producten het beste kunt gebruiken. Als extraatje staan er deze maand twee recepten in het boekje voor een gezichtsmasker, die je zelf eenvoudig thuis kunt maken.

Omslag StyleTone box meiBestel jouw box vandaag nog!

De StyleTone box van mei bevat leuke producten die je stuk voor stuk dagelijks kunt gebruiken en heeft deze maand toch weer een waarde van € 67,95! Dat is natuurlijk een geweldige deal als je bedenkt dat je voor de box maar € 12,50 betaald. Deze beautybox blijft elke maand als een cadeautje aanvoelen voor mij, ondanks dat ik er wel degelijk voor betaal. Zou jij ook wel zo’n leuke box met vijf, fullsize producten willen ontvangen? Voor maar € 12,50 kan dat. De StyleTone box heeft een minimale waarde van € 50,00, maar meestal ligt de waarde boven de € 100,00! Bestel de box om een keer uit te proberen of kies voor een abonnement van 3, 6 of 12 maanden. Bij een abonnement krijg je korting en betaal je zelfs minder dan € 12,50 per maand. De StyleTone box is per maand opzegbaar.

Ik ben weer erg enthousiast over de box en wacht met smart op de volgende! Een heerlijk maandelijks verwenmomentje, dat kan iedereen wel gebruiken! Geef jezelf ook iedere maand dit verwenmoment en bestel de StyleTone box hier.

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.