Het is weer tijd voor een nieuwe unboxing, de februari editie dit keer! Elke tweede vrijdag van de maand valt de nieuwe StyleTone box bij mij op de deurmat. Dit zorgt iedere keer weer voor een glimlach op mijn gezicht. De StyleTone box bestaat uit vijf, fantastische, beautyproducten. Bij iedere box ontvang je een minimagazine vol informatie over de bijgeleverde producten en handige tips & trucs.

Unboxing StyleTone box februari

Nu de maand februari halverwege is zijn we op het punt gekomen dat er meer winter achter ons ligt, dan dat we nog voor de boeg hebben. StyleTone vindt dat dat gevierd moet worden, ook al heb je misschien nog niet de doelen bereikt die je jezelf voor dit jaar hebt gesteld. StyleTone viert dat met de box van deze maand en het thema “Welcome to the Circus” dat ze aan de box de hebben gekoppeld. De beautybox bevat deze maand dan ook producten waarmee je jezelf in de spotlights kunt zetten, maar ook een aantal producten die je helpen het laatste deel van het winterseizoen door te komen.

De StyleTone box een keertje uitproberen?

Omslag StyleTone box februariDe inhoud van de StyleTone box van deze maand is wederom fantastisch en erg veelzijdig. Het bevat een aantal producten die dagelijks te gebruiken zijn. Een aantal producten zou ik normaal gesproken niet zo snel kopen, maar het is wel ontzettend leuk om deze producten eens een keertje uit te proberen. Dat vind ik dan ook één van de voordelen van de StyleTone box. Andere belangrijke voordelen zijn dat alle producten in de StyleTone box dierproefvrij zijn en de box van brievenbus formaat is. Ik ben erg benieuwd naar de werking van een aantal nieuwe producten uit de box. Die producten ga ik binnenkort dan ook uitproberen. Al een aantal maanden ontvang ik de StyleTone box en dat bevalt nog steeds heel goed! Ik ben weer erg tevreden!

De waarde van deze StyleTone box is € 94,95, terwijl je de box iedere maand voor slechts € 12,50 (incl. verzendkosten) toegestuurd krijgt! Dat is dus wederom een goede deal! De box is per maand opzegbaar. Wanneer je kiest voor een abonnement voor een langere tijd, heb je extra voordeel en betaal je zelfs minder dan € 12,50 per maand. Het abonnement loopt dan automatisch af na de periode waarvoor je het hebt afgesloten. Wist je trouwens dat StyleTone één van de goedkoopste beautyboxen in Nederland is?

Zoals iedere maand, laat ik ook deze keer de inhoud van deze editie van de StyleTone box aan jullie zien in een unboxing artikel. Lees de hele unboxing hier.

Tip: Kijk ook eens naar onze unboxings van de StyleTone box van het afgelopen jaar! Het overzicht vind je hier.

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.