Februari is aangebroken en dat betekent dat jullie de unboxing van de StyleTone box van januari nog van mij tegoed hebben! En het nieuwe jaar begint gelijk met een feestje, want StyleTone bestaat 2 jaar! Om dat te vieren, zitten er deze maand dan ook wat extraatjes in de box. Ik heb me weer enorm verheugd op het moment dat de eerste StyleTone box van dit jaar bij mij op de deurmat lag. Bij iedere box ontvang je een magazine vol informatie over de bijgeleverde producten en lees je handige tips & trics. Een groot voordeel van de StyleTone box is dat de box door de brievenbus past. Erg fijn, zeker als je overdag niet thuis bent of niet wilt wachten op de postbode.

Unboxing StyleTone box januari

De StyleTone box van januari is weer een prachtige en goedgevulde box geworden. StyleTone kiest iedere maand een thema voor de beautybox. Het thema van deze maand is “Goal Digger”. StyleTone moedigt ons namelijk aan om onze doelen na te streven. Zelf heeft StyleTone al een belangrijk doel behaald, het afgelopen jaar is de StyleTone box de meest verkochte maandelijkse beautybox geweest! Dat kan ik me heel goed voorstellen, want ik ben nog steeds erg blij met en enthousiast over deze box! Zoals altijd was ik weer erg benieuwd naar de inhoud. De box bevat deze maand weer een leuke diversiteit aan producten.

Verpakking - unboxing StyleTone box januariDe StyleTone box een keertje uitproberen?

De StyleTone box van deze maand bevat allemaal producten die qua prijsklasse vrij hoog liggen, wat de hoge waarde van de box verklaart. Ik vind dat de box een mooie inhoud heeft met gevarieerde én bruikbare producten. De producten zijn van goede kwaliteit en dit keer van bijna allemaal, voor mij, bekende merken. Kortom, ik ben weer enthousiast over de StyleTone box! Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik tot nu toe nog nooit teleurgesteld ben geweest in een box.

De StyleTone box kost slechts € 12,50 per maand (incl. verzendkosten!) en is maandelijks opzegbaar. Voor dit bedrag ontvang je iedere maand een box met vijf fullsize(!) producten. En daarmee is StyleTone één van de goedkoopste beautyboxen die in Nederland verkrijgbaar is. Deze maand had de box een totale waarde van € 121,00, de hoogste waarde tot nu toe!

Ben je nieuwsgierig naar de producten die in de StyleTone box van januari zitten en wil jij de StyleTone box een keertje uitproberen? Lees dan snel verder voor de unboxing van deze leuke beautybox!

Tip: Kijk ook eens naar onze unboxings van de StyleTone box van het afgelopen jaar! Het overzicht vind je hier.

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans