Wat vliegt de tijd ook voorbij, het is namelijk alweer tijd voor de review van de juli box van StyleTone! En het is deze maand een beetje feest, want ik ontvang en review nu exact een jaar de StyleTone box. En om dat te vieren, ga ik deze maand iets weggeven! De maand juli staat in het teken van festivals, marktjes en natuurlijk vakanties. Het thema van deze beautybox is deze maand “Tropical Sweetness” en past helemaal bij de zomer. Deze StyleTone box ziet er veelbelovend uit!

StyleTone box juli

Omslag StyleTone box juliHet thema van deze maand komt aardig terug in de producten van deze maand. Deze maand zitten er twee nieuwe merken in de StyleTone box waar StyleTone nog nooit eerder mee samengewerkt heeft. De drie andere merken zijn wel al eens eerder voorbijgekomen, twee daarvan zijn voor mij helemaal nieuw! De nieuwe merken en producten maken mij erg nieuwsgierig en ik heb ontzettend veel zin om ze te testen. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de inhoud? Bekijk hier de unboxing!

Bestel de box vandaag nog!

De juni editie van de StyleTone box is voor mij een geslaagde box! Voor de verandering zat er dit keer eens geen gezichtsverzorging in de box, maar meer make-up producten. En daar ben ik behoorlijk tevreden over. Op één na zijn alle producten voor mij bruikbaar. Alle producten in de box zijn dierproef vrij.

Ik ben erg enthousiast over de juli editie van de StyleTone box! Ik vind het een goedgevulde box met een leuke collectie van (deels) nieuwe merken en producten. Een favoriet product heb ik niet, bijna alle producten kan ik heel goed gebruiken. De inhoud van de StyleTone box heeft deze maand een totale waarde van € 77,89. Voor slechts € 12,50 (inclusief verzendkosten en hij past gewoon door de brievenbus) krijg je de box al toegestuurd. Dat is toch een hele leuke manier om heel voordelig allerlei nieuwe make-up- en verzorgingsproducten uit te proberen?

Gun jezelf iedere maand dat cadeautje en mis de juli box niet! Bestel de box vandaag nog en ontvang jouw StyleTone box volgende week al!

Alle producten uitgepakt StyleTone box juliGive away

Het is deze maand ook een beetje feest, want ik ontvang en review nu exact een jaar de StyleTone box. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Om dit te vieren hebben we deze maand een leuke winactie. In samenwerking met StyleTone mag ik de Limited Edition box  weggeven!

Wat moet je daarvoor doen?
* Like en volg Beautylady.nl op Facebook en deel dit artikel op je Facebook account
* Like en volg Beautyboxen.nl op Facebook
* Laat in een reactie in deze post weten waarom jij deze leuke box moet winnen

Meedoen kan nog tot en met zondag 30 juli. Daarna kiezen wij een winnaar uit!

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.