Oud & nieuw vraagt om een sprankelende en feestelijke make-up look. December is toch altijd weer de favoriete periode van het jaar wat betreft feestelijke make-up looks. De ene glitter die je normaal gesproken net iets té gewaagd vindt, is perfect voor een feestje als oud & nieuw. Heb je zelf geen zin om iets te bedenken? Dat is gelukkig ook helemaal niet nodig. Of je nu gaat voor glitters op je ogen of juist voor een knallende kleur op je lippen, met onderstaande tips is je oud & nieuw feestje gegarandeerd een succes. Ga met een knallende make-up look het nieuwe jaar in!

Glitter & glamour

Vrouw met feestelijke make-up lookVooral met oud & nieuw mag je knallen met make-up en dan is een beetje glitter nooit weg. Want wat is oud & nieuw zonder goud en glitters? Kies voor een subtiele look met sprankelende glittertjes op je ogen en een vleugje goud. Gebruik hiervoor een gouden eyeliner en een mooie gouden oogschaduw, hiermee laat je jouw ogen opvallen tijdens oudejaarsavond. Om je look wat speelser te maken kun je gouden glittertjes gebruiken. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een glitter gel. Breng dit aan op je huid. Breng vervolgens ook glitter aan op je oogleden, wimpers en onder je ogen. Of je nu gezellig met je vrienden op de bank aftelt naar 2017 of op hoge hakken al feestend het nieuwe jaar in gaat, bij elke gelegenheid past hoe dan ook een glitter look. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, je bepaalt tenslotte zelf hoeveel glitters je op je ogen smeert. Maar overdrijf niet, je wilt er immers niet uitzien als een kerstbal. Ook een nagellak met een glitter doet het altijd goed, dat is subtiel maar toch feestelijk.

Smokey eyes

De smokey eye is al jaren erg populair. Deze look is verleidelijk, mysterieus en een echte blikvanger. Geen wonder dat deze look al jaren een trend is. Met smokey eyes weet je zeker dat alle ogen op jou gericht zijn! Wil je weten hoe je een perfecte smokey eye maakt? Lees dan hier hoe je het beste de smokey eye kunt aanbrengen.vrouw met feestelijke make-up look

Knallende lippen

Naast glitter kunnen ook de geliefde rode lippen niet ontbreken. Want opvallende rode lippen is toch echt iets wat vaak voorbij komt. Knalrode lippen zijn klassiek en stijlvol. Kies voor een matte of glimmende variant, met rode lippen zit je altijd goed. Bovendien zorgen rode lippen voor een instant party look. Om volle rode lippen te creëren, gebruik je een rode lippotlood en een lipstick. Teken als eerste een rand om je lippen met de potlood en vul dit vervolgens in met de lipstick. Houd de rest van je make-up basic zodat de aandacht echt naar je lippen wordt getrokken.

Maak je feestelijke make-up look compleet met een bronzer of een gouden highlighter, wedden dat jij straalt tijdens oud & nieuw? Met deze handige make-up tips ga jij gegarandeerd knallend het nieuwe jaar in!