Lush… Als je een beetje bekend bent in ‘beautyland’ zal de naam Lush je niet onbekend in de oren klinken. Lush maakt handgemaakte, verse cosmetica en de producten zijn heel erg puur. Ik heb wel eens een douchegel gehad voor Kerst van Lush, de meest lekkere douchegel ooit als je het mij vraagt. Maar, er zijn nog meer producten van Lush die ik graag nog eens wil proberen! Ik zet hieronder 4 producten voor je op een rijtje.

Lip scrub

Ik ben dol op een lip scrub. Ik scrub zelf mijn lippen door met een tandenborstel over de lippen te gaan, of zelf een papje te maken met suiker. Toch zou ik graag eens een lip scrub van Lush willen proberen, in de ‘smaak’ Mint Julips. In deze lipscrub zitten namelijk ook een aantal oliën die je lippen goed schijnen te verzorgen. Zeker weten iets waar ik benieuwd naar ben!

Lush winkelBath bomb

Zelf heb ik helaas geen bad, maar ik zou dolgraag nog eens een bath bomb willen proberen, alleen al om het effect wat het geeft zodra het in het bad valt. Ik kan namelijk enorm genieten van filmpjes waarbij mensen een bath bomb in een bad laten vallen. Heerlijk! Nog heerlijker als je hier tussen mag liggen.

R&B hair moisturiser

Ik ben dol op haarmaskers die mijn, van nature, droge haren weer laten stralen. Het R&B haarmasker is speciaal ontwikkeld voor golvend/krullend haar, daarom wil ik deze graag uittesten! Naast dat het de haren voedt, verzacht het ook je droge hoofdhuid (iets waar ik ook last van heb). Ik ben hier dus heel erg benieuwd naar.

Fun

De ‘fun’ producten van Lush zijn ervoor bedoeld om mee te spelen (in bad). Het is een soort klei en je kunt er dus allerlei creaties mee maken! Heel erg leuk concept als het je mij vraagt, omdat je tijdens je relax momentje lekker doelloos bezig kunt zijn om zo te ontstressen.

Waarom deze vier producten op mijn wishlist staan, en nog niet in mijn badkamer kastje, heeft twee redenen. De eerste omdat de fysieke winkel in Amsterdam zit en ik daar niet echt dichtbij woon. Om dus naar Amsterdam te reizen voor een tripje aan de Lush vind ik wel heel enthousiast.

Daarnaast zijn de producten van Lush niet de aller goedkoopste. Voor één bath bomb (waar je het liefste één keer mee doet, maar misschien hooguit drie keer kunt rekken door de bath bomb in kleineren stukjes te snijden) betaal je al snel 5 euro. Je kunt je misschien voorstellen dat het merk Lush voor mij een bepaalde luxe uitstraalt, voor speciale gelegenheden. Vandaar dat ik eigenlijk zélf nog nooit iets heb gekocht bij de Lush, maar ik wil dit in de toekomst zeker wel doen!

Wat zijn producten die jij graag eens wilt proberen van Lush? Of koop jij regelmatig producten bij Lush? Laat het achter in de comments!