Ben jij al bekend met beautyboxen? Beautyboxen zijn er in vele soorten en maten en de boxen worden steeds populairder op het internet. Ook in Nederland zijn beautyboxen erg populair. Er zijn op dit moment drie beautyboxen in Nederland te bestellen, namelijk de StyleTone box, de Blux box en de Lookfantastic box. De komende weken ga ik jullie meer vertellen over deze drie boxen. Vandaag is de StyleTone box aan de beurt, want we hebben een leuke actie! Nieuwsgierig geworden? Lees gauw verder!

Wat zijn beautyboxen?

Voor de mensen die nog niet op de hoogte zijn van het concept achter de beautyboxen, licht ik dat graag even toe.

beautybox make-up

cadeautje op de deurmat!

Beautyboxen zijn pakketten waarop je je kunt abonneren. Iedere maand ontvang je een bepaald pakket waar verschillende producten in te vinden zijn. Zoals de naam van de box al doet vermoeden gaat het steeds om cosmeticaproducten. Vaak wordt gedacht dat dergelijke boxen erg duur zijn, maar dat is zeker niet het geval. Voor gemiddeld € 14,00 heb jij al een beautybox in huis! De prijs van de beautybox hangt af van de beautybox waar je voor kiest. Beautyboxen zijn daarnaast ook interessant omdat ze je de mogelijkheid bieden om kennis te maken met producten en merken, waaraan je anders misschien geen aandacht zou besteden.

Beautyboxen.nl

Beautyboxen.nl is een website waarop je informatie kunt vinden over de verschillende beautyboxen die in Nederland verkrijgbaar zijn. Het doel van beautyboxen.nl is om je zo goed mogelijk te informeren over de verschillende beautyboxen die er op de markt zijn. Op de website zijn alle reviews en unboxings van de drie boxen te vinden. Met de informatie die op deze website wordt aangeboden krijg je een indruk van wat je kunt verwachten van een beautybox en kun je zelf een goede keuze maken welke beautybox het beste bij jou past.

De StyleTone box

0007_gereed_klein-1

uitgepakte StyleTone beautybox

Zelf heb ik sinds een paar maanden een abonnement op de StyleTone box en hier ben ik erg tevreden over. De StyleTone box is een beautybox waarin nieuwe of reeds bestaande producten en merken zitten. In de StyleTone box vind je alleen must-haves en must-tries! In de box zitten altijd vijf fullsize beautyproducten en elke maand heeft deze beautybox een nieuw thema en een nieuw “jasje”. Ook vind je in iedere beautybox het eigen minimagazine van StyleTone met daarin achtergrondinformatie over de producten en merken, maar ook tips & tricks en kortingscodes.

Voor € 12,50 per maand krijg je deze box maandelijks toegestuurd. Je kunt een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is, of kiezen voor een abonnement voor drie, zes of twaalf maanden. En, uiteraard, hoe groter het abonnement, hoe meer korting je krijgt. Met daarbij nog de voordelen dat de box door de brievenbus past en de producten nooit op dieren zijn getest, is het zeker de moeite waard om de StyleTone box een keertje uit te proberen!

Leuke actie!

Wil jij de StyleTone box een keertje uitproberen? Profiteer dan nu van een leuke actie! Bestel de box via de website http://www.beautyboxen.nl en ontvang een gratis 6e product! Gebruik bij het bestellen de code gratisbeauty en ontvang het extra product met een waarde van € 15,95. Als je de box nu bestelt, ontvang je de StyleTone box van de maand november, tenzij deze is uitverkocht. Dan ontvang je de box van december met het gratis 6e product.

Deze actie is geldig t/m 30 november 2016. Op=op.