Goed nieuws beauty! Er is weer een nieuwe StyleTone box uit, die ik weer met alle plezier voor jullie heb uitgepakt. Zoals iedere maand lag ik weer met smart bij de brievenbus te wachten op de nieuwste box. Elke tweede donderdag van de maand worden alle boxen door StyleTone verstuurd, de zogenoemde “Box day”. Als de StyleTox dan eenmaal op de deurmat ligt, kan ik niet wachten om de box te openen en te ontdekken voor welke beauty producten StyleTone dit keer gekozen heeft. Het is iedere maand weer een feestje om de producten één voor één te bekijken en te testen. How about de juni editie? Wat vind ik ervan? Valt het deze maand mee, tegen of is het juist boven verwachting? Hoogste tijd dus voor de unboxing. Ben jij er klaar voor?

Summer vibes

Het is alweer en het is nu officieel zomer, joehoe! Kom maar door met die fijne zonnestralen…Ben jij hier ook zo blij mee? Gelukkig hebben we al heel wat mooie dagen achter de rug, waarbij we hebben mogen genieten van heerlijke temperaturen. Dat beloofd veel goeds voor de komende maanden. Terrasjes, wandelingen, bbq’s, feestjes, festivals en vakanties. Ik ben al helemaal in de stemming voor dit seizoen. Ben jij al bezig met de voorbereidingen voor de zomer? Een aantal beauty musthaves zijn daarbij onmisbaar en daar komen de beautyboxen om de hoek kijken. De inhoud van de StyleTone box wordt namelijk op ieder seizoen goed afgestemd. Maandelijks wordt er, met behulp van de expertise van verschillende beautyjournalisten, beautyexeperts en andere StyleTone box juni 2018 - beauty productenliefhebbers, een verrassingsbox vol geweldige make-up en verzorgingsproducten samengesteld. Van de gaafste onontdekte merken tot de nieuwste trends en snufjes op beautygebied.

Anyway, snel door naar de inhoud, want daar draait het tenslotte allemaal om nietwaar?!

StyleTone box juni

In de zomer wil je er natuurlijk ook op je mooist uitzien en goed voor je huid zorgen. De StyleTone staat dan ook in het teken van het nieuwe seizoen en inhoud sluit goed aan bij deze tijd van het jaar. We zijn verrast met vijf fullsize producten die we deze zomer goed kunnen gebruiken. Er zit in ieder geval één nieuw merk in de box en het minimagazine met uitleg over de diverse producten en allerlei leuke tips & tricks is, zoals we bij deze beautybox gewend zijn, weer bijgesloten.

Leuk detail, vanaf deze maand heeft StyleTone iets nieuws voor ons in petto. Iedere maand staat er een Wall of Fame met 9 foto’s van Instagrammers van de vorige StyleTone box in het boekje. Omdat StyleTone dit erg leuk vindt en enorm waardeert, gaan ze vanaf nu elke maand de leukste foto op social media belonen met een gratis box! Super leuk toch?! Dan is het nu tijd om de vijf fullsize producten uit deze box te bekijken. Je kunt de unboxing hier teruglezen, je gaat het echt te gek vinden!

Hoe werkt het?

De inhoud van de juni box is weer erg gevarieerd. Ik vind de StyleTone box van deze maand weer verrassend leuk! Het zijn alle vijf fijne producten die erg bruikbaar zijn. De box bevat biedt dit Alle producten StyleTone box juni 2018 - beauty productenkeer voor ieder wat wils, voor zowel jong als oud. Ik heb een aantal favorieten, maar de rest vind ik net zo leuk. Deze beauty producten laten je de hele zomer stralen. Ik ben weer super tevreden met deze editie van de box.

De totale winkelwaarde is € 72,79, terwijl je de box voor slechts € 12,50 inclusief verzending al in huis hebt. Wat ik heel prettig vind aan deze beautybox, is dat de producten die je ontvangt altijd vegan, vrij van parabenen én dierproefvrij zijn. Naast deze voordelen heeft de StyleTone box nog een paar voordelen. Zo past de box door de brievenbus en is je abonnement maandelijks opzegbaar. Het is eigenlijk de meest eenvoudige manier om nieuwe cosmeticamerken en make-up en andere producten te leren kennen. Dit is een beautybox die je echt niet mag missen, StyleTone brengt de beste beauty producten bij jou thuis! Kortom, genoeg redenen om de StyleTone box eens te proberen.

Wil jij jezelf of iemand anders verwennen met een box vol leuke beauty producten? Bestellen kan via deze link. Meer informatie over deze beautybox en de verschillende abonnementen vind je hier!

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.