Yes, eindelijk is het lenteseizoen aangebroken! Dat betekent dat we de winter overleefd hebben en de dikke truien en andere winterse items ver weggestopt mogen worden. Ben jij er ook zo aan toe om de lente te verwelkomen? Het is tijd om het winterseizoen officieel van je af te schudden en te starten met een grote voorjaarsschoonmaak. Niet alleen van je huis en je kledingkast, maar ook voor je lichaam! Je hebt de hele winter immers goed verstopt gezeten onder dikke lagen kleding en dat is funest voor een mooie lente-glow. No worries, de oplossing is nabij! De StyleTone box kun je hier heel goed bij gebruiken, want met de beautyproducten in deze box maak je jezelf helemaal lenteproof!

Dag winter, hallo lente!

Het wachten is weer voorbij, want de derde StyleTone box van 2018 is uit! Ben jij er ook zo aan toe om de winter gedag te zeggen en het nieuwe seizoen te verwelkomen? Eindelijk, de klok staat weer op zomertijd, het blijft langer licht, de bloemen en planten komen in bloei, het wordt langzaam warmer, kortom het voorjaar komt er aan, heerlijk! De lente staat ook centraal bij de StyleTone box van deze maand. De producten in deze box kun je goed gebruiken om je look lenteproof te maken.

Een nieuw seizoen vraagt immers om een andere beautyroutine. Je hebt verzorgingsproducten nodig om de effecten van het winterse weer op je huid te herstellen en je huid voor te bereiden op de lente. Daarnaast is het voorjaar ook hét moment voor meer kleur. Donkere make-uptinten maken dan ook plaats voor frisse, neutrale kleuren. Natuurlijk wil ik je de inhoud van deze StyleTone box StyleTone box maart 2018niet onthouden en daarom kun je hier de unboxing van de maart editie van box bekijken! Geniet van de box!

Maandelijks feestje

De producten die deze maand in de box zitten, waren het wachten absoluut weer waard! Over de maart editie van de StyleTone box ben ik erg tevreden en enthousiast. Ook voor deze box heeft StyleTone weer vijf fantastische producten geselecteerd die jou kunnen laten schitteren. Deze producten zijn altijd handig om te hebben en kan iedereen gebruiken. De inhoud van de box bevat producten waarmee je een complete make-up look kunt creëren. Ik ga de producten dan ook opnemen in mijn dagelijkse beauty routine. De vijf items die de box deze maand sieren hebben een totale waarde van € 71,95.

Het is maandelijks weer een feestje als deze beautybox door de brievenbus valt. Elke maand kijk ik weer uit naar de komst van de nieuwe beautybox. Voor slechts € 12,50 heb je de box al in huis. Dit bedrag is inclusief verzendkosten. Dat is een hele goede deal, want de gemiddelde waarde van de box was de afgelopen maanden altijd meer dan € 70,00. Je kunt het voor jezelf nóg voordeliger maken door een abonnement voor de StyleTone box af te nemen. Hoe groter het abonnement, hoe meer korting je ontvangt. Daarnaast heeft deze beautybox nog een aantal voordelen:

  • je ontvangt (minstens) vijf fullsize producten
  • de producten zijn altijd 100% dierproefvrij
  • je ontdekt op een voordelige manier de nieuwste cosmetica trends, merken en producten
  • je ontvangt er gratis een minimagazine bij
  • de box is maandelijks opzegbaar
  • de box heeft een brievenbus formaat

Heb jij de box nog niet ontvangen, maar zou je dat wel graag een keertje willen? Je kunt de StyleTone box bestellen via deze link!

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.