De maand maart is van start gegaan en de derde StyleTone box van dit jaar valt binnenkort alweer op de deurmat. De tijd vliegt, want de unboxing van de februari editie van de StyleTone box staat nog niet eens zo lang online, maar mij hoor je niet klagen. Volgens mij heeft nog niemand ooit gezegd dat ze geen make-up- en verzorgingsproducten meer kan gebruiken. zelf kan ik er geen genoeg van krijgen. Voordat het zover is, laat ik jullie graag zien wat er allemaal in de StyleTone van vorige maand, februari zat. Ik kan je in ieder geval alvast verklappen dat ik heel erg blij werd van deze box!

De maand van de liefde

StyleTone heeft weer z’n best gedaan om geweldige producten te vinden voor deze box, die je kunt toevoegen aan je beauty stash. En ik kan zeggen dat dat zeker geslaagd is! In januari moesten we allemaal nog een beetje bijkomen van de gezellige decembermaand, maar inmiddels is alles weer normaal. Door Valentijnsdag stond de februari box natuurlijk in het teken van de liefde. De omslag heeft liefde als thema en ook de producten hebben een link met de meest romantische dag van het jaar. De box bevat producten van cosmeticamerken die we al goed kennen en zo dol op zijn, dat we er geen genoeg van kunnen krijgen. Heel fijn dus dat ze ook dit keer weer een aandeel in de StyleTone box hebben. Deze producten laten je extra stralen én helpen je om de laatste dagen van het winterseizoen door te komen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de StyleTone box februari 2018inhoud? Bekijk dan hier de unboxing van de StyleTone box, editie februari!

Wil jij de StyleTone box ook ontvangen?

De februari vind ik een groot succes. Ondanks dat een paar van de producten op het eerste gezicht niet helemaal mijn ding leken, hebben ze toch mijn interesse gewekt. Alle producten ga ik in gebruik nemen, het ene product waarschijnlijk wel wat minder vaak dan het andere. Er blijft ook wel eens een product ongebruikt liggen, maar daar kan ik altijd wel iemand anders blij mee maken. Heb je een gelijk weer een cadeautje voor iemand zijn verjaardag! De informatie over alle producten in het bijgeleverde minimagazine is erg handig. Dit minimagazine heeft voor mij dan ook absoluut een meerwaarde en ziet er elke keer weer top uit. Net als de hoes van de box trouwens. Hier wordt altijd ruim aandacht aan besteed door StyleTone.

De waarde van alle producten in deze box bij elkaar is deze maand € 68,95! Daarmee blijft de StyleTone box toch wel de beautybox waar je het meest waard krijgt voor je geld. Ik ben nog steeds heel blij met de StyleTone box en kijk uit naar de producten die ik de komende maanden mag ontdekken. Heeft de StyleTone box je interesse gewekt en wil je ook graag een keer make-up- en verzorgingsproducten ontvangen? Bestel de box en ontvang voor slechts € 12,50 per maand, inclusief verzendkosten, vijf fullsize, dieproefvrije beautyproducten in iedere StyleTone box.  Je kunt het nog goedkoper voor jezelf maken door een abonnement bij StyleTone af te nemen. Hoe groter het abonnement, hoe meer korting je ontvangt per box! Deze beautybox past gewoon door je brievenbus.

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.