Hey beauties! De maand mei is bijna voorbij en dat betekent dat het tijd is voor het maandelijks terugkerend feestje. Het feestje van de nieuwe StyleTone box die op de deurmat ploft. Ik vind het een fantastisch concept. Hoe de box eruit ziet, hoe hij is verpakt en de inhoud. Het is iedere keer weer een verrassing! Eerder deze maand heb ik weer een nieuwe StyleTone box mogen ontvangen, waarvan ik de producten met veel plezier heb getest. Ik kan je alvast verklappen dat ik ontzettend blij ben met de leuke beauty producten in deze editie van de box. In dit artikel laat ik je graag zien wat er deze keer in het maandelijkse pretpakket zit.

Get ready for summer!

Als je naar buiten kijkt, lijkt het er eindelijk op. De zon schijnt steeds vaker en de temperatuur is een stuk aangenamer. De maanden vliegen voorbij, het is ten slotte alweer bijna juni. De zomer is in zicht en ik word daar heel vrolijk van. Jullie ook? Er is toch niet mooiers dan de stralende zon, fijne temperaturen, een heerlijke verkoelend drankje in je hand en lekker genieten van alles wat de zomer te bieden heeft? Het is dus de StyleTone box mei 2018hoogste tijd dat je start met een grote schoonmaak van je make-up tasje en je beautystash aanpast op het nieuwe seizoen. Met de beautyboxen wordt je alvast een handje op weg geholpen daarbij. De beautyboxen spelen daar goed op in en voorzien ons van beauty producten die perfect aansluiten op deze tijd van het jaar. Yes!

Met de geweldige producten in de boxen kun je lekker aan de slag met je zomerse look en alles een beetje opfleuren. Tijdens het lente- en zomerseizoen dragen we meestal minder make-up en laten we meer huid zien. Dit betekent dat we met het één en andere rekening moeten houden en een aantal wijzigingen moeten aanbrengen in onze beauty routine. De beautyboxen hebben deze periode weer veel moois te bieden, van nieuwe make-up producten tot fijne verzorgingsproducten. Alles wat jij nodig hebt om jezelf klaar te kunnen stomen voor de zomer, zodat jij met een grote glimlach de zonnestralen trotseert!

StyleTone box mei

Wat vliegen de maanden toch voorbij, we zijn alweer toe aan de vijfde box van dit jaar. De StyleTone box van mei bevat natuurlijk producten in de voorjaarsstijl. Deze box is een voorproefje op de zomer die gaat komen. Over de inhoud ben ik ook deze maand erg te spreken. Er zitten vijf super leuke producten in de box, waarvan twee van nieuwe merken! Het zijn vier make-up producten en één product voor gezonde nagels. Nieuwe make-up is bij mij altijd welkom. De inhoud heeft weer een fijne waarde. Klinkt veelbelovend toch?! Ben je nieuwsgierig geworden naar de inhoud en naar wat ik ervan vond? Hier kun je de unboxing van de StyleTone box van de maand mei bekijken.

Terugkerend feestje

De StyleTone box is een maandelijkse beautybox en altijd gevuld met minstens vijf fullsize beauty musthaves! Het is een geweldige manier om je make-up voorraad aan te vullen met hoogwaardige make-up en verzorgingsproducten. Mijn verwachtingen zijn deze maand overtroffen, StyleTone heeft weer een goed samengestelde box geleverd. De box heeft een hele bruikbare inhoud, je kunt je hart ophalen aan de leuke producten. Welke voorkeuren voor producten en/of kleuren je ook hebt, er zit voor ieder wat wils in.

De vijf producten hebben dit keer een totale waarde van € 64,15. Dat is iets minder dan gemiddeld, maar dat doet absoluut niets af aan de inhoud. Een mooie gedrag als je je bedenkt dat je de box voor slechts € 12,50, inclusief verzendkosten, al in huis hebt. De StyleTone box is de beste manier om nieuwe merken en producten te ontdekken en het is altijd 100% dierproefvrij. Een heel belangrijk voordeel, vind ik. Nog een voordeel is Alle producten in de box - StyleTone box mei 2018dat de box door de brievenbus past, waardoor je er niet voor thuis hoeft te blijven. Het ontdekken en uitproberen van producten vind ik één van de leukste dingen om te doen. Ik ben er eigenlijk elke dag wel mee bezig en kijk iedere maand weer uit naar de komst van de nieuwste box. De producten in de beautyboxen mogen eigenlijk niet ontbreken in je voorbereidingen voor het komende seizoen!

Jouw dierproefvrije beautybox

Met een beautybox vol zomergoodies breng je de zomer in huis! Wil jij je eigen dierproefvrije StyleTone box ontvangen? Dat kan! Voor € 12,50 kun je box hier bestellen. Je kunt het voor jezelf nog goedkoper maken. Hoe groter het abonnement dat je afneemt, hoe meer korting je krijgt. De StyleTone box is iedere maand “los” te bestellen of je kiest voor een abonnement van 3, 6 of 12 maanden. Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Meer informatie over de StyleTone box vind je op onze website.

Shop jouw box meteen en geniet van alle beauty producten!

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.