Deodorant is een essentieel product dat iedereen elke dag wel gebruikt. En een product dat je elke dag gebruikt, zou veilig en goed moeten zijn voor je huid. Tegenwoordig zijn we steeds bewuster bezig met de inhoud en de totstandkoming van producten. Steeds vaker vragen we ons af of de producten die we gebruiken wel dierproefvrij en/of milieuvriendelijk zijn. Ik moet zeggen dat ik niet specifiek alleen maar producten gebruik die dierproefvrij en goed voor het milieu zijn, maar ik vind het wel erg belangrijk. Sinds een tijdje ben ik dan ook veel bewuster bezig met welke producten ik voor mijn huid gebruik.  Ik was dan ook erg blij met een pakketje dat ik van We Love The Planet​ toegestuurd kreeg met een bijzonder product, de natuurlijke deodorant. Ben je benieuwd waarom dit product zo bijzonder is en wat ik van deze natuurlijke deodorant vind? Lees gauw verder!

We Love The Planet  – You Love The Best Organic CosmeticsWe Love The Planet - deodorants

We Love The Planet is een merk waarbij de liefde voor de planeet centraal staat. Het is een Nederlands merk, dat is opgericht door Eva. Zij vindt het belangrijk om te weten wat er in het product zit en waar het vandaan komt. We Love The Planet verkoopt dan ook alleen producten die eerlijk worden verkregen en die eerlijke en biologische ingrediënten bevatten. Het assortiment bestaat uit een aantal producten zoals diffusers, natuurlijke deodorant en kokosnoot kaarsen. Alle producten worden met grote zorg voor de natuur geproduceerd, maar het verwennen wordt hierbij niet vergeten. Luxe, comfort en natuur gaan namelijk prima hand in hand. De producten bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en, heel belangrijk, zijn niet op dieren getest!

100% natuurlijk

De deodorant van We Love The Planet wordt geproduceerd in Nederland. De deodorant is smeerbaar en bestaat voor 100% uit natuurlijke en biologische ingrediënten. Erg belangrijk, er zijn geen synthetische en huidbelastende ingrediënten aan dit product toegeWe Love The Planet - deodorantvoegd en het bevat geen aluminium. Hierdoor is deze deodorant veel beter voor jouw huid én onze planeet!

De natuurlijke ingrediënten werken verzachtend en hydraterend en houden je heerlijk fris. De zachte crème wordt snel opgenomen in je huid en verstopt de poriën niet. Iedere deodorant van We Love The Planet heeft als basis een combinatie van onder andere bijenwas, kokosolie en maïszetmeelpoeder. Deze basis zorgt er voor dat de deodorant goed smeerbaar is en je huid fluweel zacht maakt. Zuiveringszout neutraliseert op natuurlijke wijze geurtjes. Iedere deodorant kent een eigen geur door de toevoeging van verschillende natuurlijke ingrediënten.

De natuurlijke deodorant wordt geleverd in stevige, kleine en compacte blikjes met een inhoud van 48 gram. Ondanks dit kleine formaat gaat de deodorant maar liefst twee tot drie maanden mee! Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het gebruik, maar We Love The Planet belooft dat je maar een kleine hoeveelheid van de crème nodig hebt voor een fris en goed resultaat. Als je wat meer transpireert of een actieve dag hebt, kan je de deodorant gedurende de dag gerust nog een keertje extra gebruiken.

Wat vind ik ervan?

De natuurlijke deodorant van We Love The Planet is verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende geuren voor zowel mannen als vrouwen. De geur varianten zijn: Sweet Serenity, Lovely Lavender, Original Orange, Forever Fresh en Mighty Mint. Van de vijf geuren, mocht ik er twee uitkiezen om te testen. Ik heb voor de geuren “Sweet Serenity” en “Forever Fresh” gekozen. Sweet Serenity is een subtiele geur van rozenolie met honing en zachte kruiden en Forever Fresh is een verfrissende geur van pure citrus fruitoliën en kruiden.

De verpakkingen zien er mooi en fris uit. Elke geur heeft een eigen pastelkleur, waardoor de blikjes er erg vrolijk uitzien. Het blikje is eenvoudig te openen. Omdat de deodorant 100% natuurlijk en in crèmevorm is, was ik wel erg benieuwd of ze echt hun werk doen.

We Love The Planet - deodorantDe deodorant is erg prettig in gebruik. Het heeft precies de goede structuur, waardoor de deodorant goed smeerbaar is. De crème smeert goed uit, trekt snel in en het plakt niet. Een ander voordeel van dit product is dat het erg zuinig in gebruik is. Ik hoef maar een klein beetje van de deodorant te gebruiken om de gehele dag fris te blijven. De blikjes vorm vind ik erg fijn, want hierdoor is de deodorant erg geschikt om mee te nemen in je handbagage als je op reis gaat en naar festivals. Dat vind ik erg handig en ben ik blij mee!

Ik kan je vertellen dat ik aangenaam verrast was door de werking en dat ik erg tevreden ben over dit eerlijke product! Ik ben fan geworden en ga deze deodorant zeker vaker gebruiken. Ook ben ik benieuwd naar de andere geuren. Kortom, het is een erg fijn product dat eigenlijk iedereen zou moeten uitproberen!

Wil je deze natuurlijke deodorant ook eens proberen? De deodorants van We Love The Planet kosten € 11,50 per stuk en zijn verkrijgbaar in de webshop van We Love The Planet en bij de verkooppunten.

Winactie

Ben je nieuwsgierig geworden? Dat komt dan goed uit, want ik ga iets weggeven! Omdat We Love The Planet je graag kennis laat maken met dit leuke product, mag ik iemand blij maken met een natuurlijke deodorant in de geur “Forever Fresh”!

Wat moet je hiervoor doen?
– Like Beautylady op Facebook
– Laat in een reactie op het Facebookbericht en/of onderaan deze blog weten dat je kans wilt maken op deze heerlijke deodorant
– Ik zou het leuk vinden als je dit bericht ook liked en deelt op Social Media (hiervoor krijg je uiteraard extra punten:))

De winnaar wordt op vrijdag 27 januari bekend gemaakt via deze website en onze Facebookpagina.

Doe jij mee aan deze leuke winactie?

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.