Nu de vakantie definitief voorbij is en de dagen weer korter worden, is er niets fijner dan jezelf te verwennen met allerlei beautyproducten. En dat komt goed uit, want ik heb weer een leuke unboxing voor je! Voor velen is de zomer het seizoen om te stralen. Het is warm, we voelen ons goed en gaan lekker op vakantie. Nu het slechte en koudere weer een feit wordt en we ons langzaam maar zeker weer hullen in onze herfst- en winterkleding, zakt de moed je wellicht in de schoenen. Laat je niet ontmoedigen door de herfst! Een ander seizoen betekent een nieuwe beauty routine en daar horen nieuwe producten natuurlijk ook bij. De StyleTone box komt daarbij goed van pas!

Box met een zomers tintje

Met het verzenden van de box door StyleTone was iets fout gegaan, waardoor de augustus editie iets later bij mij op de deurmat lag. StyleTone heeft het goed opgelost en ik ben helemaal blij dat ik de augustus box alsnog ontvangen heb! De StyleTone box zit dit keer vol met leuke producten!  De herfst staat voor de deur, maar om toch nog even in de zomerse sferen te blijven heeft StyleTone deze editie van de box nog het zomerse sfeertje meegegeven.

Alle producten uitgepakt - StyleTone box augustusIn de beautybox van augustus zitten niet alleen producten voor het gezicht, maar ook iets om je voeten mee te verwennen. En dat is nog niet alles. Dit keer zitten er maar liefst vier nieuwe merken in de box die ik nog niet ken en waarvan ik nog niet eerder producten heb gebruikt. Dat vind ik erg leuk, ik kon niet wachten om kennis te maken met deze merken en de producten ervan te testen. De augustus editie heeft een gevarieerde inhoud. Ben jij net zo nieuwsgierig als ik naar deze merken en de inhoud van de box? Bekijk dan gauw de unboxing van de StyleTone box van augustus!

Probeer de StyleTone box een keertje uit!

De StyleTone box is een maandelijkse beautybox. Iedere maand zitten er, speciaal door StyleTone voor jou uitgekozen, vijf fullsize beautyproducten in de box. Er zit een minimagazine bij die er elke maand weer prachtig uitziet. In dit magazine kan je de verhalen achter de merken lezen, meer te weten komen over de producten die in de box zitten en wordt verteld hoe je de producten het beste kunt gebruiken. De StyleTone box van augustus is een geslaagde box met bruikbare make-up en verzorgingsproducten!

De box is leuk samengesteld en ik ben er enthousiast over. De totale waarde van deze editie van de StyleTone box is € 71,44 en dat is natuurlijk helemaal niet verkeerd! De StyleTone box bevat altijd dierproefvrije producten en past gewoon door de brievenbus. Deze beautybox kost slechts € 12,50 per maand (inclusief verzendkosten). Dit bedrag heb je er maandelijks al snel uit met al die leuke producten. De box is per maand opzegbaar, maar je kunt ook kiezen voor een abonnement voor langere tijd. Dan wordt de box zelfs nog iets goedkoper. Wil je de maandelijkse StyleTone box ook uitproberen? Bestel de box snel en ontvang jouw cadeautjes volgende week al op de deurmat!

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.