It’s that time again! Leuk dat je er bent, want ik heb weer een leuke unboxing voor je. Iedere tweede donderdag valt de nieuwste StyleTone box op de deurmat en dat is iedere keer weer een feestje. En een nieuwe maand, betekent een hele nieuwe box. Het is volop herfst, de dagen worden korter en kouder en de nachten worden langer. Met deze editie van de StyleTone box hoopt StyleTone ons wat op te kunnen vrolijken. Ik ben weer erg nieuwsgierig naar de inhoud, dus ik ben gelijk met de unboxing voor oktober aan de slag gegaan.

StyleTone box oktoberNieuw seizoen, nieuwe producten!

Met een nieuw seizoen mag, naast de inhoud van je kledingkast, ook de inhoud van je make-up tasje onder handen genomen worden. Met de seizoenswisseling is het tijd voor andere make-up looks en de verzorging van je huid vraagt om een andere aanpak. StyleTone speelt in op het huidige seizoen en heeft de omslag van de oktober box een herfsttintje gegeven. Het bijgesloten minimagazine geeft duidelijkheid over de producten en maakt je wegwijs hoe je ze kunt gebruiken. Ben jij dol op het uitproberen van nieuwe looks, stijlen en producten? Dan heb je geluk, want er zijn een hoop leuke beautytrends en producten om uit te proberen! In deze box zitten zowel producten van bekende merken, als van onbekende, nieuwe merken.

Zonder de inhoud te onthullen, kan ik in ieder geval zeggen dat de StyleTone box van deze maand meer dan compleet is! Zal ik dit keer net zo tevreden zijn over de inhoud als vorige maand? Kijk snel wat er in de StyleTone box editie oktober zit!

Ontdek de StyleTone box

De oktober editie van de StyleTone box is helemaal in mijn straatje. Ik ben er ontzettend blij mee. Door de samenstelling van de box voorziet deze box in een complete make-up look. De kleurkeuze is dit keer veilig, daar houd ik wel van. Deze maand heb ik een aantal favorieten uit de box, maar er is geen één product dat ik niet ga proberen. Alle producten kan ik goed gebruiken. Een leuke box, mijn complimenten! De waarde van de StyleTone box, editie oktober is riant te noemen. De totale waarde van de vijf, fullsize producten bedraagt € 86,95! Ik ben enthousiast, ik hoop jij ook!

Alle producten uitgepakt - StyleTone box oktoberBen je al aan het bedenken wat je met de producten in de StyleTone box gaat doen? Hierbij de voordelen van de StyleTone box nog even op een rijtje.

  • maandelijkse beautybox
  • altijd 5 fullsize producten
  • de beste manier om nieuwe merken en producten te leren kennen
  • alle producten zijn altijd 100% dierproefvrij en vaak ook vegan
  • in elke box vind je een minimagazine met omschrijvingen en tips over de producten
  • de gemiddelde winkelwaarde bedraagt meer dan € 70,00
  • de box heeft een brievenbusformaat
  • voor € 12,50 per maand, inclusief verzendkosten, ontvang je de StyleTone box
  • hoe groter het abonnement, hoe meer korting
  • de box is maandelijks opzegbaar

Wil jij ook elke maand vijf, fullsize beautyproducten ontvangen? Twijfel niet en bestel jouw eigen box vandaag nog!

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.