Hij is er weer hoor! Het is alweer eind oktober en jullie hebben nog iets leuks van mij tegoed. Elke maand unbox ik de StyleTone box voor jullie, deze keer is het tijd voor de unboxing van de september editie. De dagen worden korter en kouder, een beautybox als de StyleTone box kun je dan goed gebruik om jezelf op te vrolijken!Ik kan alvast verklappen dat er zeer bruikbare producten in deze box zitten. Beauty liefhebbers kunnen hun hart (weer) ophalen!

Box met de focus op de ogen

De StyleTone box van de maand september heeft een hoop moois voor je in petto. Toen ik de box openmaakte werd ik meteen enthousiast! Elke keer is het weer een verrassing welke producten er in de box zitten. StyleTone selecteert iedere maand vijf toffe en nieuwe producten die je een keer getest moet hebben voor de box. Deze beautybox is goedgevuld en bevat deze editie een aantal Alle producten uitgepakt - StyleTone box september verticaalproducten van nieuwe merken. Producten die je kunt toevoegen aan je beautystash. Het zijn alle vijf producten die je dagelijks kunt gebruiken. Dit keer ligt de focus op één bepaald gebied. In dit geval op de ogen. Met deze producten kan je meteen aan de slag om die verfijnde look voor de herfst en winter te creëren. Ik ben ze meteen gaan testen. Hoe dat is bevallen lees je in de unboxing!

Wil jij ook stralend de herfst door?

De StyleTone box van september is een leuke box met veel bruikbare producten! Waar ik extra enthousiast over ben is dat de focus ligt op één bepaald gebied. Het is een complete box geworden, de producten kun je allemaal gebruiken voor je dagelijkse make-up look! Over de prijs-kwaliteit verhouding ben ik deze maand erg tevreden. Leuke en goede producten voor een zeer betaalbare prijs. Een ander groot voordeel van de StyleTone box is dat je heel voordelig nieuwe merken kunt ontdekken en nieuwe make-up- en verzorgingsproducten kunt uitproberen. Deze maand zit er zelfs een leuk extraatje in de box. Wat dat is kun je teruglezen in de unboxing. De waarde van de september editie komt uit op een totaalbedrag van € 75,59. StyleTone heeft het top gedaan dit keer!

Wil jij ook als stralende beauty de herfst doorkomen? Probeer de StyleTone dan een keertje uit en bestel deze beautybox. Voor € 12,50, inclusief verzendkosten, heb jij deze box met vijf verschillende beautyproducten al in huis. Dat bedrag heb je er deze maand dus al uit en je hoeft er niet voor thuis te blijven, want de box past door de brievenbus vanwege het handige formaat!

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.